Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Zonder loonstrook

Minilening zonder loonstrook

Geld lenen zonder loonstrook ? U kunt geld lenen zonder loonstrook met een minilening. Geld lenen zonder loonstrook betekent dat u geld wilt lenen met een uitkering. Heeft u tijdelijk geen werk maar moeten de rekeningen voor de huur, gas en elektra wel betaald worden ? Of gaat er onverwachts een apparaat in huis defect welke snel vervangen moet worden ? In dat geval vraagt u eenvoudig online een minilening aan. Een minilening is een kortlopende lening waar u een relatief klein bedrag mee kunt lenen. Door een minilening zonder loonstrook aan te vragen heeft u binnen enkele uren het geld op uw rekening staan.

Minilening afsluiten zonder loonstrook

Een minilening afsluiten zonder loonstrook is iets wat tegenwoordig niet al te moeilijk meer is. Er zullen wel enkele voorwaarden gelden voor de minilening zonder loonstrook. Zo zal u in de meeste gevallen iemand garant moeten laten staan. De persoon die garant moet staan kan een kennis, familielid of vriend zijn. De persoon welke garant staat moet wel een loonstrook hebben en de lening dus kunnen betalen mocht u niet aan uw betalingsverplichting kunnen voldoen. Eigenlijk is een minilening zonder loonstrook een voorschot op de uitkering welke u aan het eind van de maand gestort krijgt. U moet er dus wel rekening mee houden dat u het geleende geld aan het einde van de looptijd moet terug betalen. En dat u dan niet weer zonder geld komt te zitten anders dicht u met het ene gat het andere gat en dat kan niet de bedoeling zijn.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Minilening afsluiten

De minilening zonder loonstrook is één van de soepele mogelijkheden van de minilening. U kunt dus naast dat u zonder BKR toetsing geld kunt lenen ook zonder vaste baan geld lenen. U moet de voorwaarden van het lenen zonder loonstrook en BKR goed door lezen. Deze kunt u vinden op de website van de minilening aanbieder. Vergelijkt u vooraf wel de minilening aanbieders zo komt u er achter waar u tegen de laagste kosten een minilening kunt afsluiten. Let u vooral op de rente en de eventuele kosten welke u moet betalen bij het afsluiten van een minilening.

Als u een klein bedrag gaat lenen zonder loonstrook of zonder BKR toetsing zult u er wel rekening mee moeten houden dat er altijd een risico aan verbonden is. Reken daarom vooraf altijd goed uit of u het geleende bedrag wel kunt terug betalen om problemen te voorkomen.

Geld lenen kost altijd geld het is dan ook verstandiger om vooraf geld te sparen.

MikeZonder loonstrook
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts