Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Zonder loonstrook toch geld lenen

Zonder loonstrook toch geld lenen

Geen werk ? Geen vast inkomen ? En toch geld lenen ? Niet verstandig zeggen wij maar het kan natuurlijk iedereen overkomen u raakt uw baan kwijt en u zit even krap bij kas. In dat geval is het handig om een klein bedrag te lenen door middel van een minilening. Met het aanvragen van een minilening kunt een lening aanvragen vanaf 50 euro. Het voordeel van de minilening is dat het geld snel op uw rekening staat.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-AanvragenHoeveel lenen met een minilening zonder loonstrook ?

Het maximaal te lenen bedrag is 1000 euro. De looptijd van een 1000 euro lening is 45 dagen bij kleine leningen is de looptijd korter. Een looptijd van 15 dagen is gebruikelijk bij leningen van 50 of 100 euro. Als u dus een minilening zonder loonstrook gaat aanvragen dan moet u er wel rekening mee houden dat de looptijd van deze lening vrij kort is. Kunt u na de looptijd het geleende geldbedrag niet op tijd terug betalen dan zult u een boete krijgen van de minilening aanbieder.

Minilening is lenen zonder gedoe

Doordat de regels voor het lenen van een relatief klein geld bedrag vrij soepel zijn wordt de minilening ook wel “lenen zonder gedoe” genoemd. U heeft bij het aanvragen ook geen papieren rompslomp waardoor u dus online de lening snel kunt aanvragen. Dit maakt het voor veel mensen misschien ook wel te makkelijk om even snel een lening aan te vragen. Nadat de minilening is aangevraagd heeft u het geld dezelfde dag al op uw rekening staan. En bent u een al bestaande klant van de minilening aanbieder dan zal het geld al met 10 minuten op uw rekening staan. De aanvraag kunt u dan namelijk via een SMS doen.Minileningen vergelijken

Of u nu een minilening zonder loonstrook of zonder BKR gaat aanvragen wij adviseren om de minileningen te vergelijken. Wat voor de ene persoon een goedkope minilening is dat hoeft voor u weer niet het geval te zijn. Tegenwoordig is het vergelijken van de leningen een fluitje van een cent. U doet dit namelijk allemaal online met enkele muisklikken weet u waar u de goedkoopste minilening kunt aanvragen. De minilening aanbieders welke in Nederland operationeel zijn staan allemaal onder toezicht van het AFM. Daardoor weet u dat u nooit te veel zult betalen voor het aanvragen van een minilening. Voorheen werden er woekerrentes berekend als men een minilening aanvroeg.

MikeZonder loonstrook toch geld lenen
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts