Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Zonder loonstrook geld lenen

Zonder loonstrook toch geld lenen ?

Zonder loonstrook geld lenen is inmiddels een veel gehoorde uitspraak. Wat er precies mee bedoeld wordt is voor veel mensen niet helemaal duidelijk. De term zonder loonstrook geld lenen betekent dat u ondanks dat u (tijdelijk) geen inkomsten uit werk heeft toch een relatief klein geld bedrag kunt lenen, u moet hierbij denken aan een bedrag tot 1000 euro. U kunt dus geld lenen met een uitkering.

Zonder loonstrook een minilening aanvragen

Geld lenen zonder loonstrook is alleen mogelijk door een minilening aan te vragen. Door dat de lening welke u aanvraagt met een minilening relatief klein is, is de minilening de enige leenvorm waar het mogelijk is om met een uitkering geld te lenen. Of het verstandig is om met een uitkering geld te lenen dat moet u zich vooraf wel goed afvragen. Het geleende geldbedrag moet namelijk na de looptijd van de minilening weer worden terug betaald aan de minilening aanbieder. Doordat de looptijd van een minilening maximaal 45 dagen is zult u dus in een vrij korte tijd het geld weer moeten terug storten. Betaald u de minilening niet op tijd terug dan zult u een boete moeten betalen en deze is in verhouding met het geleende bedrag vrij hoog.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Met uitkering geld lenen

Als u een uitkering ontvangt of als u in de bijstand zit dan kunt u over het algemeen wel wat extra geld gebruiken. Er zijn in deze situatie verschillende mogelijkheden om geld te lenen. U kunt naar de Stadsbank van lening, hier kunt u uw spullen welke u tijdelijk niet nodig heeft in onderpand geven. Hiervoor krijgt u contant geld van de Stadsbank van lening. Zodra u zelf weer geld heeft kunt u uw spullen weer ophalen door het geleende geld terug te betalen aan de Stadsbank van lening. Een andere manier is om geld te lenen door middel van een minilening ook wel minikrediet of flitslening genoemd. Bij het aanvragen van een minilening zullen er wel kosten worden berekend over het geleende bedrag. Geld lenen kost nu eenmaal altijd geld hier moet u dus wel rekening mee houden.
Voorwaarden
Als u zonder loonstrook gaat lenen dan zult u wel met strengere voorwaarden te maken krijgen. In de meeste gevallen zult u iemand garant moeten laten staan voor uw minilening. Ook zijn er minilening aanbieders die hogere kosten in rekening brengen als u geld wilt lenen zonder loonstrook. Het is dus ook met lenen zonder loonstrook belangrijk om de minileningen te vergelijken, hiermee zult u lagere kosten betalen en u leent tegen gunstigere voorwaarden.

Lenen zonder gedoe

Lenen door middel van een minilening wordt ook wel “lenen zonder gedoe” of “lenen zonder papierwerk” genoemd. De term “lenen zonder gedoe” heeft de minilening onder andere te danken aan het feit dat u ook met een BKR codering geld kan lenen. Door het relatief kleine geldbedrag loopt de minilening aanbieder namelijk niet zo een hoog risico en zal daarom geen BKR toetsing uitvoeren.

MikeZonder loonstrook geld lenen
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts