Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Zonder loonstrook een minilening

Zonder loonstrook een minilening aanvragen

Stel u heeft even geen werk en u wilt toch een lening aanvragen… kan dit ? Ja zeker u kunt een minilening zonder loonstrook aanvragen. U ontvangt een uitkering en u wilt geld lenen dat is dus mogelijk met de minilening. Het is ook de enige mogelijkheid om geld te lenen als u geen werk heeft tenzij u geld leent bij familie, vrienden of bekenden. Daarom wordt de minilening ook wel “Lenen zonder gedoe” genoemd.

Minilening aanvragen zonder loonstrook

Juist als u tijdelijk geen werk heeft kunt u wel wat meer financiële ruimte gebruiken. En net in deze periode kunt u bijna nergens geld lenen. De kredietverstrekkers verwachten namelijk dat u een vast inkomen heeft. En dit is natuurlijk logisch. Doordat de bedragen welke u kunt lenen met de minilening relatief laag zijn is het aanvragen van een minilening wel mogelijk zonder baan. U moet zich wel goed realiseren dat de looptijd van een minilening vrij kort is dus u zult wel vrij snel het geleende geld weer moeten terug betalen. Maximaal kunt u 1000 euro lenen en hierbij zal de looptijd 45 dagen zijn. U moet de 1000 euro met bijkomende kosten dus na anderhalve maand weer terug betalen.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-AanvragenGeld lenen zonder werk

Geld lenen zonder werk is dus een mogelijkheid als u echt geld nodig heeft. Het kan iedereen overkomen dat u snel even die onbetaalde factuur wilt betalen of er gaat een apparaat in huis defect waar u snel geld voor nodig heeft, om het te vervangen of te laten repareren. In dat geval is het aanvragen van een minilening de oplossing. Met deze optie kunt u op een vrij goedkope manier geld lenen. U kunt een minilening aanvragen zonder loonstrook maar als u een negatieve BKR codering heeft is het ook mogelijk om een minilening aan te vragen. De minilening is qua regels wel de makkelijkste leenvorm welke er is. Het aanvragen gaat snel en het benodigde geld heeft u ook snel op uw rekening staan. In het meest gunstige geval heeft u het al binnen 10 minuten op uw rekening.

U dient er wel rekening mee te houden dat geld lenen altijd geld kost.

MikeZonder loonstrook een minilening
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts