Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Minilening zonder BKR

Minilening zonder BKR

Een minilening aanvragen… u heeft er vast wel eens over gehoord. En anders misschien onder de naam… minikrediet of de flitslening. Met een minilening vraagt u een relatief klein bedrag aan met een korte looptijd. De minilening is lenen zonder gedoe of ook wel lenen zonder papierwerk. Het is namelijk zo dat u ook kunt lenen zonder BKR. Een minilening zonder BKR wordt door veel mensen enorm gewaardeerd en daarom wordt deze ook vaak aangevraagd de laatste jaren.

BKR en toch lenen

Als u in het verleden uw betalingsverplichtingen niet op tijd bent nagekomen dan is de kans groot dat u een negatieve codering achter uw naam heeft staan. Een bedrijf waar u een lening of een abonnement wilt aanvragen of afsluiten zal in de meeste gevallen een kredietcheck uitvoeren. Als blijkt dat u een negatieve BKR-codering heeft dan kunt u vaak geen lening afsluiten. Door dat de minilening een leenvorm is waar u een bedrag tot maximaal 1000 euro kunt lenen gaan de kredietverstrekkers hier wat makkelijker mee om. De meeste minilening aanbieders zullen dan ook geen kredietcheck uitvoeren waardoor u geld kunt lenen zonder BKR.
AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Pas op met lenen zonder BKR

Er schuilt ook gevaar aan de minilening zonder BKR. Doordat het lenen zonder BKR eigenlijk heel makkelijk gemaakt wordt zullen veel mensen te snel een kleine lening afsluiten. Het BKR is er nu net om de consument te beschermen tegen overkreditering. Als u namelijk geld blijft lenen komt u mogelijk in de problemen en dat probeert het BKR in Tiel te voorkomen.Lenen zonder BKR

Als u besluit om te lenen zonder BKR dan zult u wel moeten kijken wat de voorwaarden zijn. In de meeste gevallen zult u een familielid, vriend of bekende garant moeten laten staan. Deze persoon moet over een vast inkomen beschikken voor het geval u niet in staat bent om de lening af te lossen zal de minilening aanbieder een beroep kunnen doen op deze persoon. Er zijn ook kredietverstrekkers die zelf een garantsteller aanbieden, u bent dan verplicht hier gebruik van te maken. Op deze manier loopt de minilening aanbieder praktisch geen risico.

Of u nu gaat lenen met of zonder BKR, lenen kost altijd geld.

MikeMinilening zonder BKR
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts