Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Minilening aanvragen

Minilening aanvragen

Waar een minilening afsluiten ?

Iedereen heeft wel eens een periode waarin hij wat meer financiële ruimte zou kunnen gebruiken. Een minilening aanvragen is voor de meeste mensen daarom al een populaire vorm van lenen geworden. De minilening wordt de laatste jaren steeds populairder dit is mede te danken aan de laagdrempeligheid van deze leenvorm. De minilening ook wel minikrediet of flitslening genoemd is een lening waarbij u een klein bedrag tot maximaal 1000 euro kunt lenen. Een minilening aanvragen doet u online achter uw computer of tablet het is daarom ook vrij anoniem. U hoeft er de deur niet voor uit en u heeft het geld snel op uw rekening staan. Dit zijn dan ook de grote voordelen waarom mensen een minilening aanvragen. Zelfs een minilening met BKR afsluiten is mogelijk! Als u een minilening zonder BKR toetsing wilt afsluiten dan kunt u terecht bij Ferratum.

Snel geld lenen met een minilening

Als u snel geld wilt ontvangen dan is de minilening uitermate geschikt. Doordat u een relatief klein bedrag kunt lenen loopt de minilening aanbieder niet zoveel risico waardoor deze snel kan hendelen. Als u voor de eerste keer een minilening gaat aanvragen dan zult u nadat u de offerte getekend heeft terug gestuurd nog wat documenten in moeten vullen en zodra de minilening aanbieder uw aanvraag heeft goedgekeurd zal u het geld snel op uw rekening hebben staan. Mocht u nog eens snel geld willen lenen door middel van een minilening dan zal het geld al binnen 10 minuten op uw rekening staan. De aanvraag kan dan ook via een SMS gedaan worden waardoor er verder geen documenten meer opgestuurd hoeven worden.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-AanvragenMinilening zonder loonstrook

De minilening is ook de enige leenvorm waarbij het mogelijk is deze af te sluiten zonder dat u een baan heeft. Dit wordt ook wel lenen zonder loonstrook genoemd. Wat de kredietverstrekker in dat geval wel meestal vraagt is of er een familielid of vriend borg wil staan dit om het risico te beperken. Als u een minilening zonder loonstrook aan gaat vragen zult u wel van te voren moeten bedenken dat u op tijd aan uw betalingsverplichting moet voldoen. Doet u dit namelijk niet dan zult u een boete ontvangen van de kredietverstrekker en dit zou de minilening onnodig duurder maken.

Minilening aanbieders

Nederland heeft nog maar enkele minilening aanbieders, enkele jaren geleden toen de minilening net zijn intrede deed schoten de minilening aanbieders als paddenstoelen uit de grond met als gevolg dat de kosten voor een minilening abnormaal hoog werden. Nu de kredietverstrekkers onder toezicht staan van het AFM is er veel meer controle op de kosten welke de financiële instellingen doorberekenen en daardoor blijven deze nu op een normaal niveau. Het is natuurlijk al vervelend genoeg dat u een minilening moet aanvragen en als u daar dan ook nog eens hoge kosten voor zou moeten betalen is dit extra zuur.MikeMinilening aanvragen
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts