Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Waar en hoe een minikrediet aanvragen ?

Waar een minikrediet aanvragen ?

Een minikrediet aanvragen waar doet u dat ? U heeft even snel wat extra geld nodig, het gaat om een klein bedrag hoe kunt u dit lenen ? Voor het lenen van relatief kleine bedragen kunt een minikrediet aanvragen. Als u een minikrediet wilt afsluiten dan kunt u dit gewoon achter uw computer doen. Door naar de website van de minikrediet aanbieder te gaan ziet u in één oogopslag wat de voorwaarden en de kosten van een minikrediet zijn.

Minikrediet aanvragen

Een minikrediet aanvragen moet u alleen doen als u alle opties tot het lenen van geld al heeft onderzocht. Dus u kunt geen geld lenen bij familie, vrienden of bekenden. Nu kunt u zich gaan oriënteren op de minikrediet aanbieders. U kunt er van uit gaan dat het afsluiten van een minikrediet niet mogelijk is bij de Nederlandse banken. Bij de grote banken kunt u alleen terecht voor een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of een hypotheek. Hier zijn dus grotere bedragen mee gemoeid. U zult dus echt moeten kijken naar de kredietverstrekkers welke een minikrediet aanbieden. Gelukkig hebben wij deze kredietverstrekkers al voor u gezocht en vergeleken. U kunt er dus van uit gaan dat de minikrediet aanbieders op onze website betrouwbaar en onder toezicht van het AFM staan. Dit is overigens wel een belangrijk punt, door dat de kredietverstrekker onder toezicht van het AFM staat moet deze aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Hoe een minikrediet aanvragen ?

Hoe kunt u een minikrediet aanvragen ? Allereerst vraagt u een minikrediet online aan. Nadat u uw aanvraag heeft ingediend zal de kredietverstrekker uw aanvraag beoordelen. Als blijkt dat uw aanvraag is goedgekeurd zult u in de meeste gevallen het geld snel op uw rekening ontvangen. Bij de eerste aanvraag van het minikrediet zult u wel enkele documenten naar de kredietverstrekker moeten sturen. Als u een tweede keer een minikrediet wilt afsluiten dan hoeft u deze procedure niet meer te doorlopen en zult u nog sneller geld kunnen lenen.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen
Bij het aanvragen van een minikrediet zult u moeten opletten wat de kosten zijn voor de lening. De kosten komen namelijk bovenop het bedrag wat geleend is en zal dus ook betaald moeten worden. De extra kosten bestaan uit de rente en de eventuele administratie en/of afsluitkosten. Door de kredietverstrekkers te vergelijken komt u er achter waar u het minikrediet tegen de beste voorwaarden kunt afsluiten.

Minikrediet aanvragen zonder loonstrook

Als u tijdelijk geen werk heeft kunt u ook een minikrediet aanvragen. Dit wordt een minikrediet zonder loonstrook genoemd. Bij een dergelijke aanvraag moet u wel altijd in de gaten houden dat u uw lening op tijd kunt terug betalen. De looptijd van een minikrediet is namelijk niet zo lang en variëert van 15, 30 tot 45 dagen.

Minikrediet zonder BKR

De voorwaarden voor het aanvragen van een minikrediet zijn soepel te noemen. U kunt zelfs een minikrediet aanvragen zonder BKR. Dit betekent dat uw aanvraag niet zal worden getoetst bij het BKR in Tiel. Dus ook al heeft u een BKR codering dan nog kunt u geld lenen door middel van een minikrediet. Of het verstandig is om een minikrediet af te sluiten zonder BKR is de vraag. Het BKR is er namelijk ook voor u om u te beschermen tegen overkreditering.

MikeWaar en hoe een minikrediet aanvragen ?
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts