Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Tips voor snel geld lenen

Tips voor snel geld lenen

Tips voor het lenen van een klein geldbedrag. Waar kunt u snel een klein geldbedrag lenen met een korte looptijd? Enkele jaren geleden waren er nog geen minilening aanbieders waar u even snel geld kon lenen. Als u destijds even snel een onbetaalde rekening moest betalen of er er ging wat stuk in huis wat snel vervangen of gerepareerd moest worden dan moest u geld lenen bij familie of vrienden. Met de komst van de minilening is dit verleden tijd.
Klein bedrag lenen

Tegenwoordig is het snel lenen van een klein geld bedrag vrij normaal geworden. Doordat u snel een kleine lening aan kunt vragen en het geld met 10 minuten op uw rekening kunt hebben staan is het misschien wel handig om te weten waar u op moet letten. Wij geven u hier enkele tips voor het afsluiten van een kleine lening.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Tip 1: Waar wilt u een kleine lening afsluiten?

Als u snel een klein geldbedrag nodig heeft dan is daar de minilening, het minikrediet of de flitslening voor uitgevonden. Drie verschillende namen en bij alle drie kunt u hetzelfde, namelijk snel een klein bedrag lenen met BKR. En de term klein bedrag moet u niet te letterlijk nemen want u kunt met de minilening een bedrag tot 1000 euro lenen. U kunt bij de minilening aanbieders op onze website terecht als u snel een minilening wilt aanvragen. Deze kredietverstrekkers staan onder toezicht van het AFM waar door u nooit een te hoge rente of teveel extra kosten zult moeten betalen.

Tip 2: Welk bedrag lenen?

Welk bedrag u gaat lenen dat is helemaal aan uzelf. Wij adviseren om nooit meer te lenen dan noodzakelijk is. Het geleende geld moet logischerwijs ook weer worden terug betaald. En aangezien een minilening een korte looptijd heeft moet dit in veel gevallen al met 15 of 30 dagen. Er zijn ook minilening aanbieders waar u na 45 dagen het geleende bedrag kunt terug betalen.

Tip 3: Vergelijken minilening aanbieders

Als u een minilening wilt afsluiten dan is het raadzaam om vooraf de minilening aanbieders met elkaar te vergelijken. De ene aanbieder heeft net weer een lagere rente dan de andere of de voorwaarden bij de ene aanbieder zijn wat gunstiger. Met het vergelijken van de minileningen kunt een hoop geld besparen.

Tip 4: Leen niet te snel

U kent dat wel u ziet iets in een winkel of u wilt even lekker op vakantie maar als u op uw bankrekening kijkt dan wordt u daar niet vrolijk van. U heeft een saldodipje…. het kan iedereen overkomen. Voor veel mensen is dit aanleiding om geld te gaan lenen. Maar eigenlijk zijn dit geen urgente zaken waarvoor u direct geld zou moeten gaan lenen. U zou ook even kunnen wachten met het kopen van dat product of het boeken van die leuke vakantie. Geld lenen kost namelijk altijd geld. Bedenk dus eerst of u echt wel geld wilt gaan lenen of dat u ook nog zou kunnen sparen.Tip 5: Betaal de minilening op tijd terug

Een minilening afsluiten daar is niets mis mee als u maar weet dat u deze op tijd kunt terug betalen. Als u namelijk te laat bent met het terug betalen van de minilening dan zult u een boete krijgen. U kunt de minilening tegenwoordig terug betalen met iDeal dus makkelijker en sneller kan het niet.

Tip 6: Geld lenen om te beleggen?

We krijgen ook regelmatig de vraag of het verstandig is om geld te lenen om te gaan beleggen. Nee dat is niet verstandig want je weet nooit of je het geleende geld daadwerkelijk terug gaat verdienen. Een populaire manier is tegenwoordig het Day Traden waar veel geld mee verdient wordt maar ook alleen als je er ervaren in bent. Voordat je gaat Day traden is het belangrijk om ervaring op te doen, dit kan met de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer.

Demo-account bij eToro
Als je wilt proberen of je enige ervaring hebt in het beleggen dan kan je eens een demo account aanmaken bij broker eToro. Je krijgt dan een flink bedrag nepgeld op je account en kan zo zien hoe risicovol het beleggen kan zijn.

MikeTips voor snel geld lenen
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts