Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

5 Tips voor het aanvragen van de minilening

Minilening Tips

Bij het aanvragen van een lening kan iedereen wel wat tips gebruiken, u dus ook. Een lening aanvragen dat doen we immers niet wekelijks dus als we gaan lenen dan gaan we eerst lezen wat de mogelijkheden zijn. Natuurlijk weet u al welk bedrag u ongeveer wilt gaan lenen. Als dit een bedrag van 1000 euro of lager is dan kunt u een minilening aanvragen. Ook bij een dergelijke kleine lening zoals de minilening kunt u wel wat tips gebruiken.
Tip 1. Minilening zonder BKR

U weet dat u een BKR codering heeft? Dan is er geen reden tot paniek. Bij de aanvraag van de minilening zal er geen navraag worden gedaan bij het BKR in Tiel. U kunt dus met een gerust hart geld lenen zonder BKR. Als u overigens meer dan 1000 euro wilt lenen dan zal er wel een BKR toetsing worden uitgevoerd. De minilening zonder BKR moet u niet onderschatten. U moet zich realiseren dat het BKR er ook voor u is. Door geld te lenen zonder BKR toetsing zult u dus zelf wel zo verstandig moeten zijn om het geleende geld op tijd terug te betalen. Het feit dat u een negatieve BKR codering heeft geeft aan dat u in het verleden niet altijd aan uw betalingsverplichtingen heeft voldaan. Let hier dus op!

Tip 2. Leen niet onnodig

Hoe mooi de minilening ook lijkt, leen nooit als het niet echt nodig is. Over iedere lening betaald u rente, het is dus zonde als u een kleine lening afsluit voor iets waar u ook voor kunt sparen. Als u namelijk even iets langer wacht dan kunt u het geen waarvoor u geld leent waarschijnlijk zo kopen.

Tip 3. Minilening aanbieders vergelijken

Geld lenen kost geld. Het is verstandig om voordat u een kleine lening afsluit goed de aanbieders gaat vergelijken. Niets is vervelender dan dat u er te laat achter komt dat u de minilening veel goedkoper had kunnen afsluiten. Omdat er op het moment niet zoveel minilening aanbieders actief zijn is het vergelijken ook zo gebeurd. Hoe mooi is dat? In een korte tijd kunt u geld besparen op het afsluiten van een minilening door even te vergelijken.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Tip 4. Los de minilening op tijd af

Zoals met iedere lening het geval is, is dit niet anders met de minilening. Het geleende geld moet weer worden afgelost. En daar zit hem vaak het probleem, als u dit namelijk te laat doet dan zult u een boete ontvangen van de kredietverstrekker. Deze boete staat vaak niet in verhouding tot het geleende bedrag. Voorkom dus dat u extra moet betalen door uw lening op tijd af te lossen.

Tip 5. Geen vast inkomen? Leen liever niet

Heeft u tijdelijk geen vast inkomen dan is het niet verstandig om geld te lenen. Met het minikrediet is het namelijk wel mogelijk om in deze situatie een geldbedrag te lenen maar beter is het om dit niet te doen. De minilening heeft ook wel de term “Lenen zonder gedoe” meegekregen. Het is ook de meest makkelijke manier van lenen. En daar schuilt voor veel mensen het probleem… Ze lenen te makkelijk een klein bedrag.Conclusie

Als u deze minilening tips op een rij zet dan komen we tot de conclusie dat de minilening ideaal is als u snel geld wilt lenen. En snel lenen met BKR is mogelijk u kunt het al met 10 minuten op uw rekening hebben staan. Maar denk voordat u een minilening aanvraagt altijd eerst goed na.

  • Kunt u het geld op tijd terug betalen?
  • Leent u niet meer dan noodzakelijk?
  • Kunt u niet wachten met uw aankoop?

Als u deze vragen voor u zelf kunt beantwoorden dan weet u of u een lening kunt aanvragen.

Mike5 Tips voor het aanvragen van de minilening
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts