Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Snel een klein bedrag lenen

Snel een klein bedrag lenen

Zit u even krap bij kas ? En wilt u snel een klein bedrag lenen ? Dat kan met de minilening. Een minilening is een lening waarbij u een relatief klein geldbedrag leent met een korte looptijd. Het benodigde geld kan al met 10 minuten op uw rekening staan.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-AanvragenGeld met 10 minuten op uw rekening

Als u een minilening afsluit dan kunt u het benodigde geld met 10 minuten op uw rekening hebben staan. U moet in dit geval wel een bestaande klant zijn van de minilening aanbieder. Als u een nieuwe klant bent dan zult u wat langer op uw geld moeten wachten. Maar ook als nieuwe klant zal het geld vaak dezelfde dag al gestort worden.

Looptijd minilening

De looptijd van een minilening varieert van 15, 30 of 45 dagen. Als u 1000 euro leent dan zult u een looptijd van 45 dagen hebben. Bij een lening van 100 euro is de looptijd meestal niet langer dan 15 dagen. Voor de meeste mensen zijn deze korte looptijden geen probleem aangezien zij de minilening alleen gebruiken om even snel geld te lenen.

Waar een minilening voor aanvragen ?

Waar kunt u een minilening voor aanvragen ? In principe maakt het niets uit waarvoor u een minilening aanvraagt. Het kan zijn dat u onverwachts een factuur toegestuurd heeft gekregen, een huishoudelijk apparaat defect is gegaan of dat de rekening van de garage even duurder is uitgevallen. In deze gevallen is het handig als u een minilening kunt aanvragen. Beter is het natuurlijk om voor dit soort zaken geld opzij te zetten. Geld lenen kost namelijk altijd geld.Meerdere minileningen aanvragen

Is het mogelijk om meerdere minileningen aan te vragen ? U kunt zodra u uw minilening heeft terug betaald meteen weer een nieuwe minilening aanvragen. U moet de minilening dan wel netjes aan het einde van de looptijd hebben terug betaald. Het is niet verstandig om meerdere minileningen tegelijk af te sluiten. Als u namelijk meer dan 1000 euro wilt lenen dan kunt u geld lenen via andere leenvormen. Zoals de persoonlijke lening.

MikeSnel een klein bedrag lenen
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts