Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Snel geld op de rekening voor de vakantie?

Snel geld lenen voor vakantie

Het is inmiddels alweer april en de meeste mensen hebben de vakantie al geboekt. Al laat het vakantiegeld nog even op zich wachten. Mocht u ook een vakantie willen boeken en eigenlijk het vakantiegeld willen gebruiken om bijvoorbeeld de aanbetaling mee te verrichten dan is er ook een andere manier. Zoals iedereen weet zijn de meeste vakantiebestemmingen snel volgeboekt dus wachten op het vakantiegeld is dan meestal geen optie. U zou ook kunnen overwegen om een minilening af te sluiten. U heeft dan het geld snel op de rekening staan en u weet dan in ieder geval dat u nog op tijd bent om uw vakantie te boeken.

Tip: als u een vakantie boekt bezuinig dan niet op het afsluiten van een reisverzekering. Zonder u te verzekeren als u op vakantie gaat kan u namelijk voor vervelende financiële verassingen komen te staan.
Hoe werkt dit?

Het aanvragen van een minilening is snel en simpel te regelen. Er zijn in Nederland nog twee betrouwbare minilening aanbieders actief te weten Ferratum en Saldodipje.nl. Bij beide kredietverstrekkers kunt u op een eenvoudige manier een kleine lening aanvragen. Door de websites van één van de aanbieders te bezoeken en het gewenste bedrag aan te klikken kunt u op een makkelijke manier geld lenen. U leent maximaal 1500 euro als u een dergelijke lening aanvraagt. Als u voor de eerste keer een minilening gaat aanvragen dan zal het waarschijnlijk wat langer duren voordat u het geld op de rekening heeft staan. Bij de tweede en de daaropvolgende aanvragen heeft u het geld vaak al met 10 minuten op de rekening.

Tip: Leen nooit meer dan strikt noodzakelijk is. U betaald hierdoor extra kosten welke u dus voor niets betaald. Kijkt u dus eerst hoeveel u wilt lenen voordat u een minilening gaat aanvragen.

Wanneer terug betalen?

Als u besluit om uw vakantie aan te betalen met de minilening dan zult u het bedrag met 15, 30, 45 of 60 dagen moeten terug betalen. Het ligt er hierbij maar net aan wat de hoogte van het geleende geldbedrag is. Hoe meer u leent hoe langer de termijn is waarna u het dient terug te betalen. Let er wel op dat u op tijd terug betaald. Bent u namelijk te laat dan ontvangt u een boete van de kredietverstrekker.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Voorwaarden minilening

Anders dan bij de meeste leenvormen zijn de voorwaarden van de minilening. Deze zijn vrij soepel te noemen dit komt doordat de bedragen ook een stuk lager zijn. U moet wel in Nederland wonen, minimaal 21 jaar oud zijn en een vast inkomen hebben. Mocht u een BKR codering achter uw naam hebben dan is dit bij de aanvraag van de minilening geen probleem. Lenen met BKR is hierdoor wel mogelijk. Ook als u tijdelijk geen werk heeft maar wel een uitkering ontvangt kunt u geld lenen doormiddel van de minilening.Vergelijken

Ondanks dat er niet veel aanbieders zijn waar u terecht kunt voor de aanvraag is het toch verstandig om de minilening aanbieders te vergelijken. Er kunnen altijd verschillen zijn waarmee u uw voordeel kunt doen. Het is al vervelend genoeg om geld te lenen daarom is het wel zo fijn als dit dan op de goedkoopste en voor u beste manier kan.

MikeSnel geld op de rekening voor de vakantie?
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts