Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Snel geld lenen meteen op de rekening met BKR

Snel geld lenen nu op de rekening met BKR

Minilening afsluiten

De meeste mensen welke een minilening aanvragen willen snel geld lenen en het meteen op de rekening hebben staan. Het liefst zonder BKR toetsing. De meeste minilening aanbieders zoals bijvoorbeeld Ferratum zullen aan deze wensen voldoen. Bij het aanvragen van een minilening zult u het geld ook dezelfde dag op de rekening gestort krijgen ook al heeft u een BKR codering.
Snel geld lenen

Snel geld lenen, is dit nu wel zo verstandig? Geld lenen is een serieuze zaak als u dus besluit om geld te lenen door middel van een minilening zult u daar vooraf goed over na moeten denken. U leent altijd relatief kleine bedragen als u een minilening gaat aanvragen. De minilening aanbieders zullen nooit meer dan 1500 euro uitlenen. Let er wel op dat dit bedrag ook binnen 62 dagen moet worden terugbetaald.

BKR? Toch lenen

Zoals we al beschreven zullen de minilening aanbieders in de meeste gevallen geen BKR toetsing uitvoeren. Als u dus een BKR codering achter uw naam heeft dan kunt u evengoed snel geld lenen. Ook hier moet u er rekening mee houden dat het BKR er niet voor niets is. Ze zijn er ook om u te beschermen tegen overkreditering.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

SMS lening

De minilening kan ook per SMS aangevraagd worden, hierdoor wordt de minilening ook wel SMS lening genoemd of de flitslening. U kunt geld lenen per SMS als u al eerder geld geleend heeft bij dezelfde minilening aanbieder. Zodra u een SMS stuurt met de hoogte van het bedrag wat u wilt lenen en de looptijd dan zult u binnen 10 minuten het geld op uw rekening hebben staan.Welk bedrag lenen?

Bij de aanvraag van de minilening heeft u de keuze uit meerdere opties. U kunt een bedrag tussen de 100 en 1500 euro lenen. Bij een hoger bedrag is automatisch ook de looptijd van de lening langer. Deze kan variëren van 15 tot 62 dagen.

Geld lenen kost altijd geld. Leen dus met uw volle verstand.

MikeSnel geld lenen meteen op de rekening met BKR
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts