Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Snel een minilening aanvragen

Snel een minilening aanvragen

Snel geld lenen ? Met het aanvragen van een minilening

Als je snel geld nodig hebt dan is het aanvragen van een minilening de ideale manier om geld te lenen. Omdat met het lenen door middel van een minilening relatief kleine bedragen gemoeid zijn kun je al binnen 10 minuten over het geld beschikken. Dit is natuurlijk ontzettend handig als je echt snel geld nodig hebt om bijvoorbeeld die onbetaalde factuur te betalen of voor die onverwachte rekening die in eens in de brievenbus ligt. Als een minilening aanvraagt bij Ferratum dan kunt u deze ook afsluiten zonder BKR toetsing.

Snel geld en zonder BKR

minilening aanvragenEen minilening is niet alleen snel geld lenen maar ook lenen zonder BKR is mogelijk met de minilening. Dit zijn ook de twee redenen waarom deze vorm van lenen zo enorm populair is geworden in Nederland. Er is namelijk geen andere lening waar je zo snel over je geld kunt beschikken en dit ook nog zonder BKR toetsing. Een minilening aanvragen is lenen zonder gedoe en zonder papierwerk. Als je weet dat je een negatieve BKR codering achter je naam hebt staan dan is het vaak niet mogelijk om geld te lenen maar doordat het om een relatief klein bedrag gaat zal de minilening aanbieder geen BKR toetsing uitvoeren. Lenen met BKR is hierdoor dus mogelijk.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Geld lenen zonder papierwerk

Als je voor de eerste keer een minilening gaat aanvragen dan zal je net zoals bij iedere andere leenvorm enkele documenten in moeten vullen. Als je voor de tweede keer een minilening wilt aanvragen bij dezelfde kredietverstrekker dan zul je niet weer al deze documenten ingevuld terug hoeven sturen. Je kunt in dat geval via jouw mobiele telefoon geld lenen door een SMS te sturen naar het nummer van de minilening aanbieder met daarin het bedrag en de looptijd van de lening daarna zal je het geld binnen 10 minuten op je rekening hebben staan. Sneller geld lenen is dus eigenlijk niet mogelijk en dan ook nog zonder papierwerk.Saldodipje

Het beste is natuurlijk om helemaal geen geld te lenen want geld lenen kost nu eenmaal altijd geld maar we hebben allemaal wel eens een saldodipje waardoor het toch makkelijk is dat de mogelijkheid er is. Als je een saldodipje hebt en je wilt een minilening afsluiten denk er dan wel aan dat je kijkt wat de looptijd van de minilening is. Er zijn minileningen met een looptijd van 15, 30 en 45 dagen. Betaal de minilening ook op tijd terug anders zal je een extra bedrag moeten betalen en dat is natuurlijk zonde.

MikeSnel een minilening aanvragen
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts