Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Saldodipje

Last van een saldodipje ?

SaldodipjeHeeft u last van een saldodipje ? Zo net na de feestdagen of net na die leuke vakantie die weer even wat duurder is dan verwacht kunt u een saldodipje hebben. Maar hoe lost u dit saldodipje zo snel mogelijk weer op ? Het einde van de maand is nog ver het salaris wordt dus nog niet gestort maar er moet wel gegeten worden en de rekeningen zullen ook betaald moeten worden. Mogelijk kunt u bij een saldodipje een minilening afsluiten.

Saldodipje hoe lossen we het op ?

Iedereen kent wel van die periodes dat alle rekeningen in één keer komen, er gaat van alles defect of er zijn andere onverwachte uitgaven. Als u naar u bankrekening kijkt wordt u daar niet bepaald vrolijk van u heeft een saldodipje. Hoe lossen we dit saldodipje op ? Een mogelijkheid om weer wat meer financiële ruimte te krijgen is door het aanvragen van een minilening. U overbrugt hier net even de periode mee waarin u krap bij kas zit. De minilening is een kortlopende lening van een relatief klein bedrag tot maximaal 1000 euro. Zo kunt u net even die rekeningen betalen en andere uitgaven mee bekostigen.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Het voorkomen van een saldodipje

Het beste is natuurlijk het saldodipje te voorkomen. Rood staan bij uw bank kost nu eenmaal rente en dus geld en dat is zonde. Als u dus maandelijks een tekort heeft op uw rekening dan zou u eens goed uw inkomen en uitgaven tegen het licht moeten houden. Misschien zijn uw uitgaven wel net even te hoog voor de inkomsten welke u ontvangt. Het wegwerken van een saldodipje door het aanvragen van een minilening is natuurlijk een tijdelijke oplossing. Het geleende geld moet natuurlijk aan het ende van de looptijd wel weer worden terug betaald.Saldodipje zonder BKR wegwerken

Voor de mensen die negatief staan geregistreerd bij het BKR in Tiel is het mogelijk om een saldodipje weg te werken door middel van een minilening. Bij de meeste minilening aanvragen zal er geen BKR-check worden uitgevoerd. U moet er wel rekening mee houden dat u het geleende geld weer op tijd zult terug betalen. Dus let bij het afsluiten van een minilening goed op de looptijd, zo voorkomt u dat u in de problemen komt.

MikeSaldodipje
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts