Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Saldodipje oplossen

Saldodipje oplossen

Duurt de maand net even iets te lang waardoor u een saldodipje heeft? Dat is erg vervelend maar u bent niet de enige die last van een saldodipje heeft aan het einde van de maand. De feestdagen of de vakantie kunnen net even duurder uitvallen dan dat u had begroot. Tegenwoordig sluiten steeds meer mensen een minilening af om een saldodipje weg te werken.
Saldodipje oplossen

Het kan iedereen overkomen u kijkt op uw bankrekening en u heeft even wat minder geld te besteden. Het beste is het om een saldodipje te voorkomen, maar het kan ondanks dat u goed met uw geld omgaat toch gebeuren dat u even krap komt te zitten. Door wat zuiniger aan te doen is het natuurlijk altijd mogelijk om een dergelijke situatie te voorkomen. Maar het zal u maar gebeuren dat er een onverwachte factuur op de mat valt. Voor veel mensen zijn deze extra kosten niet zo even op te hoesten. Het gevolg is dat men krap komt te zitten.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Minilening

Een saldodipje weg werken door het afsluiten van een minilening is voor veel mensen al een bekend verschijnsel. Buiten dat u een minilening kunt aanvragen zou u ook bij familie of vrienden kunnen vragen om geld te lenen. Geld lenen kost namelijk altijd geld, daar zult u rekening mee moeten houden. Als u geld gaat lenen door middel van een minilening is dit vaak wel goedkoper dan rood staan bij uw bank.

Hoeveel kan ik lenen?

Als u toch besluit een kleine lening af te sluiten dan wilt u natuurlijk weten “Hoeveel kan ik lenen?” Als u een minilening afsluit dan kunt u niet meer dan 1000 euro lenen. Het minimale bedrag is overigens 50 euro. De naam minilening zegt dus al genoeg over de hoogte van het te lenen bedrag. 1000 euro zal in de meeste gevallen genoeg zijn om het saldodipje weg te werken. De looptijd voor een lening van 1000 euro is meestal 45 dagen. Als u kleinere bedragen gaat lenen dan zal ook de looptijd een stuk korter zijn.

Als u met regelmaat aan het einde van de maand krap zit dan zou u wellicht uw uitgaven eens tegen het licht moeten houden.

MikeSaldodipje oplossen
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts