Persoonlijke lening

minilening1.png

Toenemende klanttevredenheid bij het afsluiten van een persoonlijke lening

Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting, beter bekend als het Nibud heeft onderzoek gedaan naar huishoudens die de laatste twee jaar een persoonlijke lening via een intermediair hebben aangevraagd. Uit het onderzoek is gebleken dat er tevredenheid heerst over het afsluiten van een persoonlijke lening. Er zijn nauwelijks complicaties bij het aflossen van het maandbedrag bij dit soort leningen. Hieruit kan worden geconcludeerd dat er steeds meer consumenten een lening afsluiten die aansluit bij de persoonlijke situatie maar vooral bij hun financiële situatie. Een van de oorzaken van deze ontwikkeling is de versoepelde acceptatienorm die tegenwoordig veelal wordt gehanteerd bij het afsluiten van een lening. Banken hanteren diverse toetsingscriteria die worden gebruikt om te berekenen of de maandelijkse lasten dragend zijn.

Lees verder
MikeToenemende klanttevredenheid bij het afsluiten van een persoonlijke lening
minilening1.png

Lenen voor een auto

Lenen voor een auto

Geld lenen voor het kopen van een auto

U wilt een andere auto kopen en heeft niet voldoende geld op uw rekening om dit in één keer te betalen. Als uw auto nog even mee kan dan adviseren wij om nog even verder te sparen. Maar als u echt een andere auto nodig heeft of dat op het moment de auto van uw dromen voor een heel aantrekkelijke prijs voorbij komt dan is het lenen voor een auto een optie.

Lees verder
MikeLenen voor een auto
minilening1.png

Vandaag geld lenen

Vandaag geld lenen

Vandaag geld lenen? Of liever gezegd nu geld lenen? Het lijkt onmogelijk en toch kan het als u een minilening zou aanvragen. Er moet wel bijgezegd worden vandaag geld lenen en vandaag op de rekening kan alleen als u een bestaande klant bent bij de kredietverstrekker. Nu geld lenen doet u alleen als vlug geld nodig heeft.

Lees verder
MikeVandaag geld lenen
minilening1.png

Geld lenen met laag inkomen

Geld lenen met laag inkomen

Als u geld wilt lenen terwijl u een laag inkomen heeft dan weet u dat u niet zo veel geld kunt lenen. U zult dan al snel uitkomen bij de minilening oftewel het minikrediet. Aangezien u met deze lening maximaal 1000 euro kunt lenen en u een laag inkomen heeft is dit mogelijk de enige optie.

Lees verder
MikeGeld lenen met laag inkomen
minilening1.png

Hoeveel kan ik lenen?

Hoeveel kan ik lenen?

Als het op lenen aankomt is misschien wel de vraag welke het vaakst gesteld wordt “Hoeveel kan ik lenen?” Als u een lening wilt afsluiten is dit wel vaak het eerste wat in u opkomt. Het ligt er wel aan waarvoor u de lening wilt afsluiten. Als het gaat om het afsluiten van een hypotheek dan is de vraag hoeveel kan ik lenen relevanter dan dat u een minilening wilt afsluiten.

Lees verder
MikeHoeveel kan ik lenen?
minilening1.png

Hoeveel kan ik lenen?

Hoeveel kan ik lenen?

Een vraag welke mensen die geld willen lenen zich vaak stellen is hoeveel kan ik lenen? Als u een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of een hypotheek wilt afsluiten dan is deze vraag een juiste. U zult wel moeten weten hoeveel u kunt lenen voordat u een dergelijke lening kunt aanvragen. Ook als u een minilening wilt aanvragen is deze vraag wel belangrijk.

Lees verder
MikeHoeveel kan ik lenen?
minilening1.png

Financiering

Financiering

Financiering is een breed woord en u kunt het voor dingen nodig hebben. U kunt een financiering aanvragen voor het kopen van een huis in de vorm van een hypotheek, maar als u een auto wilt kopen en u heeft niet het hele bedrag gespaard dan vraagt u een financiering aan. De laatste jaren kunt u zelfs een financiering aanvragen voor bedragen onder de 1000 euro. Als u een financiering voor een bedrag tot 1000 euro aanvraagt dan hebben we het over het aanvragen van een minilening.

Lees verder
MikeFinanciering
minilening1.png

1000 euro lenen met de minilening

1000 euro lenen

1000 euro lenen ? Waar gaat u heen als u snel 1000 euro wilt lenen? Tegenwoordig kunt u hiervoor een minikrediet oftewel een minilening afsluiten. Bij het lenen van geld denken de meeste mensen meteen aan een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Maar deze leenvormen zijn er voor de grotere leningen. De minilening is er voor bedragen tot 1000 euro met een korte looptijd.

Lees verder
Mike1000 euro lenen met de minilening
minilening1.png

Lening oversluiten

Lening oversluiten

U wilt uw bestaande lening oversluiten? Tegenwoordig kunt het oversluiten van uw lening snel online regelen. Als u met uw huidige persoonlijke lening of uw doorlopend krediet niet meer tevreden bent dan is het oversluiten van uw lening een goede oplossing. Voor bedragen van 2500 tot 7500 euro kunt u uw lening makkelijk oversluiten.

Lees verder
MikeLening oversluiten
minilening1.png

Snel een klein bedrag lenen

Snel een klein bedrag lenen

Zit u even krap bij kas ? En wilt u snel een klein bedrag lenen ? Dat kan met de minilening. Een minilening is een lening waarbij u een relatief klein geldbedrag leent met een korte looptijd. Het benodigde geld kan al met 10 minuten op uw rekening staan.

Lees verder
MikeSnel een klein bedrag lenen