Persoonlijke lening

Lenen voor een auto

Lenen voor een auto

Geld lenen voor het kopen van een auto

U wilt een andere auto kopen en heeft niet voldoende geld op uw rekening om dit in één keer te betalen. Als uw auto nog even mee kan dan adviseren wij om nog even verder te sparen. Maar als u echt een andere auto nodig heeft of dat op het moment de auto van uw dromen voor een heel aantrekkelijke prijs voorbij komt dan is het lenen voor een auto een optie.

Lees verder
MikeLenen voor een auto

Vandaag geld lenen

Vandaag geld lenen

Vandaag geld lenen? Of liever gezegd nu geld lenen? Het lijkt onmogelijk en toch kan het als u een minilening zou aanvragen. Er moet wel bijgezegd worden vandaag geld lenen en vandaag op de rekening kan alleen als u een bestaande klant bent bij de kredietverstrekker. Nu geld lenen doet u alleen als vlug geld nodig heeft.

Lees verder
MikeVandaag geld lenen

Geld lenen met laag inkomen

Geld lenen met laag inkomen

Als u geld wilt lenen terwijl u een laag inkomen heeft dan weet u dat u niet zo veel geld kunt lenen. U zult dan al snel uitkomen bij de minilening oftewel het minikrediet. Aangezien u met deze lening maximaal 1000 euro kunt lenen en u een laag inkomen heeft is dit mogelijk de enige optie.

Lees verder
MikeGeld lenen met laag inkomen

Hoeveel kan ik lenen?

Hoeveel kan ik lenen?

Als het op lenen aankomt is misschien wel de vraag welke het vaakst gesteld wordt “Hoeveel kan ik lenen?” Als u een lening wilt afsluiten is dit wel vaak het eerste wat in u opkomt. Het ligt er wel aan waarvoor u de lening wilt afsluiten. Als het gaat om het afsluiten van een hypotheek dan is de vraag hoeveel kan ik lenen relevanter dan dat u een minilening wilt afsluiten.

Lees verder
MikeHoeveel kan ik lenen?

Hoeveel kan ik lenen?

Hoeveel kan ik lenen?

Een vraag welke mensen die geld willen lenen zich vaak stellen is hoeveel kan ik lenen? Als u een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of een hypotheek wilt afsluiten dan is deze vraag een juiste. U zult wel moeten weten hoeveel u kunt lenen voordat u een dergelijke lening kunt aanvragen. Ook als u een minilening wilt aanvragen is deze vraag wel belangrijk.

Lees verder
MikeHoeveel kan ik lenen?

Financiering

Financiering

Financiering is een breed woord en u kunt het voor dingen nodig hebben. U kunt een financiering aanvragen voor het kopen van een huis in de vorm van een hypotheek, maar als u een auto wilt kopen en u heeft niet het hele bedrag gespaard dan vraagt u een financiering aan. De laatste jaren kunt u zelfs een financiering aanvragen voor bedragen onder de 1000 euro. Als u een financiering voor een bedrag tot 1000 euro aanvraagt dan hebben we het over het aanvragen van een minilening.

Lees verder
MikeFinanciering

1000 euro lenen met de minilening

1000 euro lenen

1000 euro lenen ? Waar gaat u heen als u snel 1000 euro wilt lenen? Tegenwoordig kunt u hiervoor een minikrediet oftewel een minilening afsluiten. Bij het lenen van geld denken de meeste mensen meteen aan een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Maar deze leenvormen zijn er voor de grotere leningen. De minilening is er voor bedragen tot 1000 euro met een korte looptijd.

Lees verder
Mike1000 euro lenen met de minilening

Lening oversluiten

Lening oversluiten

U wilt uw bestaande lening oversluiten? Tegenwoordig kunt het oversluiten van uw lening snel online regelen. Als u met uw huidige persoonlijke lening of uw doorlopend krediet niet meer tevreden bent dan is het oversluiten van uw lening een goede oplossing. Voor bedragen van 2500 tot 7500 euro kunt u uw lening makkelijk oversluiten.

Lees verder
MikeLening oversluiten

Snel een klein bedrag lenen

Snel een klein bedrag lenen

Zit u even krap bij kas ? En wilt u snel een klein bedrag lenen ? Dat kan met de minilening. Een minilening is een lening waarbij u een relatief klein geldbedrag leent met een korte looptijd. Het benodigde geld kan al met 10 minuten op uw rekening staan.

Lees verder
MikeSnel een klein bedrag lenen

Online een lening aanvragen

Online een lening aanvragen

Tegenwoordig doen we steeds meer online, we kopen onze spullen online, boeken een vakantie of sluiten een uitvaartverzekering af. Wat ook steeds meer in opkomst is, is het online aanvragen van een lening. Of het nu een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of een minilening is het kan allemaal online.

Lees verder
MikeOnline een lening aanvragen