Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Online een lening aanvragen

Online een lening aanvragen

Tegenwoordig doen we steeds meer online, we kopen onze spullen online, boeken een vakantie of sluiten een uitvaartverzekering af. Wat ook steeds meer in opkomst is, is het online aanvragen van een lening. Of het nu een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of een minilening is het kan allemaal online.
Online leningen vergelijken

Er worden dagelijks vele leningen online afgesloten het is ook een vrij anonieme manier om een lening aan te vragen. Het grote voordeel van het online aanvragen van een lening is dat u voordat u de bewuste lening aanvraagt u eerst de leningen kunt vergelijken. U kunt op deze manier van alle kredietvertrekkers de hoogte van de rente vergelijken en de voorwaarden van de desbetreffende lening. Als u liever een persoonlijke gesprek wenst met een financieel adviseur dan is dat natuurlijk ook altijd nog mogelijk. Maar steeds meer mensen besluiten online een lening af te sluiten.

Makkelijk online afsluiten

Als u online een lening af wilt sluiten dan is het vergelijken voor u een fluitje van een cent. De meeste websites hebben een simpele vergelijkings-tool waardoor u alleen uw persoonlijke wensen in moet voeren. Binnen enkele seconden heeft u daarna het resultaat van de goedkoopste lening en een lening welke aan uw wensen voldoet. En u hoeft de deur niet uit om op deze manier een lening af te sluiten. Hoe lager het bedrag hoe meer er online geleend wordt. De minilening waar u maximaal 1000 euro kunt lenen is daarom ook wel de leenvorm weke het vaakst online wordt aangevraagd. U zult begrijpen dat het aanvragen van een hypotheek zich minder leent om online aangevraagd te worden. Bij dergelijke grote leningen wilt u geadviseerd worden en dit gaat beter als u dit face to face doet.

Persoonlijke gegevens
Als u online een lening wilt aanvragen dan zult u wel enkele gegevens bij de hand moeten hebben. Het is handig als u al weet hoeveel geld u wilt lenen. De kredietverstrekker zal veel vragen voordat u een aanvraag in kunt dienen. Er zal gevraagd worden naar uw persoonlijke gegevens, gezinssamenstelling en inkomsten. Uw BSN-nummer en uw loonstrookje moet u dus even paraat hebben. Nadat u uw aanvraag heeft ingediend zal de kredietvertrekker een BKR-check uitvoeren en als blijkt dat u geen negatieve registratie heeft dan kan de aanvraag verder gekeurd worden.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Aanvragen minilening soepel

Het verschilt per leenvorm of u in aanmerking komt om de lening aan te vragen. Het aanvragen van een minilening gaat veel soepeler dan de aanvraag van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Bij de minilening zal niet altijd een BKR-check worden uitgevoerd en vaak kunt u een minilening ook zonder loonstrook aanvragen. Dit is onmogelijk bij andere leenvormen zoals de persoonlijke lening en het doorlopend krediet. Dit heeft alles te maken met de hoogte van de leningen. Doordat u bij de minilening maximaal 1000 euro kunt lenen zijn de regels bij deze leenvorm een heel stuk soepeler.
Welke lening u ook wilt aanvragen, lenen kost altijd geld.

MikeOnline een lening aanvragen
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts