Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Onderhandse lening

Een onderhandse lening afsluiten

Wilt u een onderhandse lening afsluiten ? Dat kan tegenwoordig gewoon online! Een onderhandse lening online aanvragen is geld lenen tot een bedrag van ongeveer 500 euro zonder tussenkomst van een bank. Als u snel geld wilt lenen dan is een onderhandse lening een prima optie u heeft het benodigde geld namelijk binnen enkele uren op uw bankrekening staan.

Wat is een onderhandse lening ?

Bij een onderhandse lening leent u geld zonder tussenkomst van een bank, u moet hierbij denken dat u geld leent bij vrienden, familie of bekenden. Als u op deze manier een onderhandse lening afsluit dan zult u wel een contract op moeten stellen met daarin de voorwaarden. U voorkomt hierdoor dat er misverstanden zullen ontstaan. Verder is het verstandig om een onderhandse lening te registreren bij de Belastingdienst.

Onderhandse lening zonder BKR toetsing

Als u een onderhandse lening afsluit dan zal de aanvraag niet getoetst worden bij het BKR in Tiel. Hierdoor is het aanvragen van een lening ook mogelijk voor mensen met een negatieve BKR codering. Als u geld gaat lenen bij vrienden, familie of bekenden dan kunt u ook nog onderhandelen over de aflossing van de lening.

Modelovereenkomst onderhandse lening

Zoals we al schreven is het opstellen van een contract bij een onderhandse lening erg verstandig. In het contract staat onder andere hoe hoog het geleende geldbedrag is, de hoogte van de rente, de looptijd en wat de reden is voor het afsluiten van de lening. U kunt bij uw bank een modelovereenkomst onderhandse lening inzien zodat u weet hoe u een contract op moet stellen.

Hoe een onderhandse lening afsluiten ?

Hoe u een onderhandse lening kunt afsluiten ? Het afsluiten van een onderhandse lening is binnen enkele minuten gedaan en dus is dit de ideale manier om snel geld te lenen voor bijvoorbeeld een spoedbetaling. Het aanvragen van een onderhandse lening wordt niet geregistreerd bij derde instanties. U kunt een onderhandse lening aanvragen als u tussen de 21 en 65 jaar oud bent.
De looptijd van een onderhandse lening is 30 dagen en na deze periode dient u het geleende geldbedrag terug betaald te hebben.

Hoeveel kunt u lenen met een onderhandse lening ?

Met een onderhandse lening kunt u een bedrag tot 500 euro lenen. Doordat dit een relatief klein bedrag is zijn de regels vrij soepel en de snelheid waarmee u het geld op uw rekening heeft staan is ook vrij kort. Het aanvragen van een onderhandse lening is ideaal als u een onverwachte factuur moet betalen of als u echt iets moet vervangen en daar even geen geld voor heeft en wel snel geld nodig hebt.

MikeOnderhandse lening
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts