Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Moeiteloos en snel geld lenen

Moeiteloos en snel geld lenen

Heeft u snel geld nodig om uw telefoonrekening te betalen? Of red u het eind van de maand niet? U bent niet altijd in staat om snel geld te lenen van een bekende. Wat nu? Snel geld lenen is de uitkomst. Met een paar klikken kunt u zich zelf verzekeren van een betrouwbare lening tegen een interessant rente tarief. In Nederland zijn meerdere mogelijkheden om het geld zo snel mogelijk op uw rekening te krijgen, zelfs al binnen enkele minuten. Aan de snelle leningen zitten grote voordelen, maar ook niet te onderschatten nadelen.Waarom wel?

Het grote voordeel van snel geld lenen is uiteraard dat u uw geld binnen no time op uw rekening kunt hebben. Dat betekent geen stress meer om uw eventuele hoge rekeningen of onverwachte kosten, en een extra stuk zekerheid. Daarbij was snel geld lenen ook nog nooit zo aantrekkelijk, de rente staat momenteel namelijk behoorlijk laag. Het voordeel van snel geld lenen is tevens dat u geen lange registratie procedure hoeft te doorlopen, maar snel en moeiteloos cash geld kunt krijgen. Er zijn echter ook nadelen. 


Waarom niet?

Zo is rente over een lening een gegeven en zijn de rentekosten bij een snelle lening hoger dan bij een standaard lening. Tevens kunt u maar een beperkt bedrag lenen, vaak kunt u tussen de 50 en maximaal 1000 euro lenen. Terugbetaling van de lening verloopt vaak binnen 45 dagen na het afsluiten, bij te laat terugbetalen kan de kredietverstrekker overgaan tot een boete van bijvoorbeeld €50. Snel geld lenen is dus daadwerkelijk voor een iets te hoge rekening of korte overbruggingsperiode. 


AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

En hoe zit het met een BKR-registratie?

In Nederland zijn per 1 december 2016 de regels omtrent een BKR-registratie aangescherpt. Kleine en kortlopende leningen zijn binnen de nieuwe regels beter inzichtelijk. Zolang u echter aan al uw betalingsverplichtingen kunt voldoen, hoeft u zich geen zorgen te maken. Bijna iedereen in Nederland staat namelijk al BKR geregistreerd, bijvoorbeeld voor smartphone abonnementen of bij het afsluiten van een hypotheek. Zolang betalingsverplichtingen worden nagekomen, zal er sprake zijn van een positieve BKR-registratie. Een BKR-registratie hoeft dus helemaal geen probleem te zijn. Heeft u wel een negatieve BKR-registratie? Zelfs dan zijn er online nog aanbieders die u verder kunnen helpen. 


Wat is er mogelijk?

Er worden verschillende mogelijkheden geboden om snel geld te lenen. Vooral online zijn voldoende aanbieders te vinden die u zo snel mogelijk kunnen voorzien van het benodigde bedrag. Gevolg daarvan is dat de risico’s die aanbieders van deze snelle leningen nemen wel hoger zijn. De rentetarieven die bij deze mogelijkheid worden geboden liggen dikwijls tussen 4- en 7%. 
Snel geld op uw rekening

Een goede mogelijkheid van direct geld lenen zijn de zogenoemde flitskredieten die online af te sluiten zijn. Deze flitskredieten zullen vaak binnen 30 dagen terugbetaald moeten worden, maar u heeft het geld wel supersnel op uw rekening. Denk dus goed na voordat u overgaat tot snel geld lenen, zoals in elk contract zijn de voorwaarden in de kleine lettertjes het belangrijkste.

MikeMoeiteloos en snel geld lenen
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts