Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Minileningen vergelijken

Minileningen vergelijken

Hoe de minilening aanbieders vergelijken

Minileningen vergelijken zult u altijd eerst moeten doen voordat u een minilening gaat aanvragen. Het vergelijken van de minileningen gaat tegenwoordig online dus makkelijker kan het eigenlijk niet. Als u voor het eerst een minilening gaat aanvragen zult u goed de voorwaarden van de minilening aanbieders moeten doornemen. Er kan namelijk een verschil zitten in de kosten welke u moet betalen om een minilening af te sluiten. Ook uw persoonlijke situatie kan van invloed zijn als u de keuze maakt voor een kredietverstrekker, bij de ene aanbieder kunt u mogelijk makkelijker een minilening zonder BKR afsluiten dan bij de andere. Als u (tijdelijk) zonder werk zit en u wilt een minilening aanvragen dan bent u op zoek naar een financiële instelling waar u kunt lenen zonder loonstrook.

Hoe de minileningen vergelijken ?

minileningen vergelijkenHoe u de minileningen kunt vergelijken zullen wij u hier in het kort uitleggen. Allereerst kunt u naar de websites van de kredietverstrekkers gaan welke wij op onze website hebben staan deze zijn allemaal aangesloten bij het AFM waardoor er toezicht op gehouden wordt en dit is voor u als consument alleen maar gunstig. Als u een minilening aanbieder zoekt dan kijkt u eerst naar de kosten van de lening en hierbij moet u denken aan de rente, de transactiekosten en de eventuele administratie/afsluitkosten. Als u deze kosten met elkaar vergelijkt dan zult u zien dat deze tussen de aanbieders zullen verschillen. Een ander punt waar u ook naar moet kijken dat zijn de voorwaarden. Het afsluiten van een minilening kan namelijk nog zo goedkoop zijn als de voorwaarden niet gunstig zijn voor u dan kan een goedkope minilening alsnog duur uitpakken.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Looptijd minilening

Tijdens het vergelijken van de minileningen zult u ook de looptijd van de minilening in de gaten moeten houden. Bij de meeste minileningen is de looptijd 15, 30 of 45 dagen. Een looptijd van 15 dagen is over het algemeen een vrij korte looptijd maar als u 300 euro leent dan zou dit genoeg kunnen zijn en als u weet dat u het geleende bedrag binnen 15 dagen kunt terug betalen dan is het zonde om een langere looptijd aan te vragen.
Minilening aanvragen
Als u na het vergelijken van de minileningen een minilening aanbieder heeft gevonden waar u geld zou willen lenen dan kunt u een offerte opvragen. Nadat u de offerte goed doorgelezen heeft kunt u deze indien u akkoord gaat getekend retour sturen. De minilening aanbieder zal uw aanvraag in behandeling nemen en als alles correct is goedkeuren. U krijgt hier bericht van en na de goedkeuring kunt u het geld binnen enkele uren op uw rekening verwachten.

MikeMinileningen vergelijken
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts