Minilening

minilening1.png

Hoe maak je een huis goed duurzaam in 2020? En hoe dat te financieren?


Door je huis duurzamer te maken kun je ervoor zorgen dat je energierekening lager wordt. Deze energiebesparing kan op meerdere manieren gedaan worden. Daarnaast help je met het duurzaam maken van je huis ook mee met het verminderen van de CO2-uitstoot. Maar je hoeft niet bang te zijn dat dit je handenvol geld gaat kosten en dat het erg lang gaat duren voordat je de investering hebt terugverdiend. Er zijn namelijk subsidies in 2020 beschikbaar voor het verduurzamen van je huis. Vergeet daarnaast niet dat het verduurzamen van je huis er ook voor zorgt dat je huis meer waard wordt.

Lees verder
MikeHoe maak je een huis goed duurzaam in 2020? En hoe dat te financieren?

minilening1.png

Lening oversluiten om de rente te verlagen

Het komt geregeld voor, dat mensen te veel voor hun lening bij een bank of andere
kredietverstrekker betalen. Op het moment dat zij de lening afsloten stond de rente voor
lenen wellicht vrij hoog. Nu de rente sterk gedaald is, kan lenen plotseling veel goedkoper
zijn dan dat dit voorheen was! Het oversluiten van een lening maakt het mogelijk om de
maandlasten die een lening met zich meebrengt, te verlagen. In dit artikel vertellen we u
meer over een lening oversluiten en hetgeen hierbij komt kijken. Wanneer heeft u voor het
laatst gekeken of er elders lagere rentes worden aangeboden?

Lees verder
MikeLening oversluiten om de rente te verlagen
minilening1.png

Geld lenen voor zonnepanelen: hoe werkt dat?

Steeds meer woningbezitters overwegen het gebruik van zonnepanelen op het dak van hun
woning. Zonnepanelen zijn door de jaren heen steeds aantrekkelijker geworden, door het
toegenomen rendement hiervan en de afgenomen kosten. Met zonnepanelen draagt u niet
alleen bij aan een beter milieu, ook kunt u besparen op de kosten van uw energierekening.
Voortaan kunt u immers uw eigen groene stroom opwekken, wat van uw verbruik aan grijze
stroom wordt afgetrokken. Hetgeen overblijft wordt in rekening gebracht! In dit artikel
vertellen we u meer over de mogelijkheid om in zonnepanelen te investeren met een
minilening.

Lees verder
MikeGeld lenen voor zonnepanelen: hoe werkt dat?
minilening1.png

Voordelen en nadelen van het afsluiten van een minilening voor gepensioneerden

Een minilening kan een uitkomst zijn als je even krap zit. Als je een onverwachte uitgave moet doen en je salaris of uitkering wordt pas over twee weken gestort dan kun je met een minilening dit tijdvak overbruggen. Ook als je met pensioen bent kun je in de meeste gevallen in aanmerking komen voor een minilening. Sommige geldverstrekkers hanteren een leeftijdsgrens van 70 of 75 jaar voor het verstrekken van een minilening. Lees dus goed de voorwaarden voordat je je aanvraag indient.

Lees verder
MikeVoordelen en nadelen van het afsluiten van een minilening voor gepensioneerden
minilening1.png

Geld lenen voor een begrafenis

Geen uitvaartverzekering, wat nu?

Geld lenen voor een begrafenis? Als er iemand komt te overlijden in uw omgeving dan is dat al erg genoeg. Maar als de overledene nooit een uitvaartverzekering heeft afgesloten dan kan er boven op de emotionele klap ook nog een financiële komen. De kosten voor een uitvaart worden namelijk op de nabestaanden verhaald. Misschien weet u niet direct wat de gemiddelde uitvaart in Nederland kost maar dat is al snel €7.500,-. Een bedrag wat niet iedereen achter de hand heeft. Nu zal er eerst worden gekeken of het bedrag uit de erfenis gehaald kan worden maar als de overledene niets achterlaat dan valt er ook niets te halen.

Lees verder
MikeGeld lenen voor een begrafenis
minilening1.png

Kan ik geld lenen?

Kan ik geld lenen en hoeveel?

Als u even wat extra financiële ruimte kunt gebruiken dan is het fijn om te weten of u een lening kunt aanvragen. Niet voor iedereen is het mogelijk om geld te lenen als dit nodig is. Een oorzaak kan zijn dat u negatief geregistreerd staat bij het BKR in Tiel of dat uw inkomen niet toereikend is om een lening af te lossen. Of u geld kunt lenen hangt dus sterk af van uw persoonlijke omstandigheden.

Lees verder
MikeKan ik geld lenen?
minilening1.png

Geld lenen voor de feestdagen

Een lening afsluiten voor de feestdagen

De wintertijd is weer ingegaan en de dagen worden kouder, nog even en de gezellige decembermaand breekt weer aan. Voor veel mensen betekent dit weer een gezellige maand met veel cadeaus en lekker eten. Maar helaas ook voor velen een maand waarin ook ieder dubbeltje moet worden omgedraaid. Voor deze mensen is er niet genoeg budget om aan alle gekte mee te doen. Wat tegenwoordig veel mensen doen is een lening afsluiten voor de feestdagen. Men sluit half december een minilening af om zo geld beschikbaar te hebben voor de kerstdagen zodat er wat meer eten en cadeaus gekocht kunnen worden. Waarom juist een minilening voor deze dagen?

Lees verder
MikeGeld lenen voor de feestdagen
minilening1.png

Klein bedrag lenen – Vergelijk alle Minilening Aanbieders

Klein bedrag lenen – Vergelijk eerst de Minilening Aanbieders

Een klein bedrag lenen is tegenwoordig snel en simpel te regelen. Op onze website minileningdirekt.nl heeft u de keuze uit verschillende minilening aanbieders. Of u nu 100 euro of 1000 euro wilt lenen het kan allemaal bij deze kredietverstrekkers. En over de kosten hoeft u zich geen zorgen te maken. Heeft u een negatieve BKR notering? Ook dat is geen probleem bij het aanvragen van een minilening.

Lees verder
MikeKlein bedrag lenen – Vergelijk alle Minilening Aanbieders
minilening1.png

Geld lenen na de vakantie

Geld lenen na de vakantie

De vakanties in Nederland zijn weer ten einde en voor veel mensen is een blik op hun banksaldo niet een heel plezierige bezigheid. De vakantie was weer net even te duur en de komende maanden moet er even wat rustiger aan gedaan worden. Natuurlijk gaan de normale kosten ook gewoon door en zal er ook gegeten moeten worden. Om nu niet weken of zelfs maanden achter de feiten aan te hoeven lopen zou u er aan kunnen denken om een minilening af te sluiten. Veel mensen gebruiken de minilening jaarlijks als een soort vakantielening.

Lees verder
MikeGeld lenen na de vakantie
minilening1.png

Geld lenen op een snelle manier

Op een snelle manier geld lenen

Als u op een snelle manier een klein bedrag wilt lenen dan zijn er een paar mogelijkheden. Ten eerste kunt u bij familie of vrienden vragen of zij u eventueel een klein bedrag kunnen lenen. Voor de meeste mensen rust hier toch een taboe op en lenen ze liever anoniem bij een kredietverstrekker. Ondanks dat u bij een kredietverstrekker meer kosten over de lening betaald. Bij de grotere leningen zit u minimaal enkele jaren aan de afgesloten lening vast, maar als u snel een klein bedrag wilt lenen is er ook de minilening welke u uit de brand kan helpen.

Lees verder
MikeGeld lenen op een snelle manier