Minilening zonder loonstrook

Lening aanvragen zonder vast inkomen

minilening zonder loonstrookEen minilening aanvragen zonder loonstrook? Het lijkt iets onmogelijks maar ook dit kan tegenwoordig met de minilening. Een normale lening zonder loonstrook aanvragen is geen optie maar doordat het bij een minilening om relatief kleine bedragen gaat kunt u een minilening zonder loonstrook aanvragen.

Het kan ook u gebeuren dat u tijdelijk zonder werk komt te zitten en u wat meer moeite heeft om uw vaste lasten te betalen. Als u van te voren weet dat u op een bepaalde datum weer genoeg geld heeft om de minilening af te betalen dan is het afsluiten van een minilening in veel gevallen geen probleem. U moet zich van te voren wel even afvragen of het wel zo verstandig is om een minilening zonder werk aan te vragen, u moet namelijk wel aan uw betalingsverplichting kunnen voldoen! In veel gevallen zal de kredietverstrekker u wel vragen of een familielid of vriend voor u garant kan staan, dit is om het risico voor de minilening aanbieder zo klein mogelijk te houden.

Minilening zonder loonstrook en BKR toetsing

minilening zonder loonstrookZoals u inmiddels wel heeft gelezen is de minilening een leenvorm waar u op de makkelijkste manier geld mee kunt lenen. U kunt een minilening aanvragen zonder loonstrook en ook kunt u een minilening afsluiten met een negatieve BKR codering. Doordat bij het aanvragen van een minilening er doorgaans geen BKR check wordt uitgevoerd omdat het geleende bedrag onder de 750 euro blijft kunt u ook met een negatieve BKR codering aan geld komen via de minilening. Ook hier moet u zich wel bedenken dat de lening weer op tijd moet worden terug betaald.

AanbiederMinimaalMaximaal 
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-AanvragenWelk bedrag lenen zonder loonstrook ?

Hoe hoog het bedrag maximaal mag zijn wat u kunt lenen met een minilening zonder loonstrook ligt helemaal aan de minilening aanbieder. Daarom is het verstandig om voordat u een minilening gaat aanvragen goed de voorwaarden door te lezen. Daarin leest u niet alleen hoe veel geld u kunt lenen met een minilening maar ook wat de rente en de eventuele transactiekosten zullen zijn.

Looptijd minilening zonder loonstrook

De looptijd van een minilening zonder loonstrook is hetzelfde als dat u de minilening zou hebben aangevraagd terwijl u wel een baan zou hebben. De looptijd van de minilening is 15, 30 of 45 dagen dit is vrij kort. U moet zich ook goed houden aan deze looptijd omdat als u te laat bent u een boete zult ontvangen van de minilening aanbieder en deze boetes zijn vrij hoog.

Kosten voor een minilening zonder loonstrook

De kosten voor een minilening zonder loonstrook zijn gelijk aan de kosten voor een normale minilening. En deze kosten bestaan uit de rente en de eventuele administratie en/of afsluitkosten.

MikeMinilening zonder loonstrook