Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Minilening zonder hoge kosten

Klein bedrag lenen tegen een laag tarief

Geld lenen kost altijd geld daar kunnen we duidelijk in zijn. Als u een lening aanvraagt dan wilt u dit natuurlijk op de voordeligste manier doen. De minilening staat niet bepaald bekend als een leenvorm waarmee u op een goedkope manier geld kunt lenen. Dit negatieve imago heeft de minilening te danken uit de tijd dat er veel kredietverstrekkers met de minilening op de markt kwamen. Tegenwoordig is dit gelukkig voor u als consument een heel stuk beter geregeld. Mede door het toezicht van het AFM zijn de minilening aanbieders die hoge kosten berekenden inmiddels verleden tijd.
Tip: als u al eens eerder bij een minilening aanbieder een lening heeft aangevraagd dan heeft u bij een tweede of daaropvolgende aanvraag het geld al met 10 minuten op uw rekening staan.

Minder hoge kosten

Waar er enkele jaren geleden nog hoge rentetarieven werden doorberekend aan u als klant, is dit tegenwoordig beter geregeld. Er is geen één minilening aanbieder in Nederland waar u nog woekerrentes betaald als u een minilening aanvraagt. Natuurlijk bent u rente verschuldigd maar tegenwoordig is dit een schappelijk tarief.

Worden er geen andere hoge kosten doorberekend?
Geen hoge rentes meer….maar dan zullen er wel andere hoge kosten worden doorberekend zal u misschien denken. Ook dat is verleden tijd! De aansluit en of administratiekosten zijn ook minimaal als ze al berekend worden. Het is wel aan te raden om altijd even de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. U sluit zo niet alleen de goedkoopste minilening af maar ook weet u met welke voorwaarden u te maken krijgt.

Meer minileningen afgesloten

Ondanks dat de crisis al weer achter ons ligt worden er steeds meer minileningen afgesloten. De reden hiervoor is dat de kosten voor de lening enorm zijn afgenomen en dat er alleen nog betrouwbare aanbieders actief zijn. Waar er vroeger nog kredietverstrekkers actief waren die alleen snel geld wilde verdienen zijn er nu nog hooguit 3 actief welke onder streng toezicht staan van het AFM. En waar u dus met een gerust hart geld kunt lenen.

Betrouwbare minilening aanbieders

Zoals we al schreven heeft de minilening de laatste jaren een positiever imago gekregen en toch blijft er bij veel mensen een negatief gevoel over. We krijgen dan ook dikwijls de vraag, welke minilening aanbieder is betrouwbaar? Wij adviseren onze klanten altijd de minilening aanbieders Ferratum en Saldodipje. Door hun jaren lange ervaring zijn deze twee kredietvertrekkers betrouwbare aanbieders van de kleine lening. U kunt dan ook zonder problemen bij deze financiële instellingen een lening aanvragen.
U sluit al een minikrediet af voor een bedrag van €50,- met een maximum van €1000,-. Een advies welke wij u willen meegeven is leen nooit meer dan strikt noodzakelijk is. En sluit ook geen kleine lening af als het niet echt nodig is. We hopen dat u na het lezen van dit artikel wat meer vertrouwen heeft gekregen in deze leenvorm en de kredietvertrekkers die deze lening aanbieden. Gaat u geld lenen? Kijk dan ook eens op deze pagina en vergelijk de aanbieders voordat u een keuze maakt.

MikeMinilening zonder hoge kosten
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts