Minilening zonder BKR

Een minilening aanvragen zonder BKR check

minilening zonder BKRWilt u een minilening zonder BKR aanvragen ? Heeft u een negatieve BKR registratie en wilt u toch geld lenen ? Dan kunt u een minilening zonder BKR aanvragen. Normaal gesproken is lenen met een BKR registratie niet mogelijk de meeste consumenten kiezen er dan ook voor om een BKR registratie te verwijderen maar dat gaat helaas niet zo makkelijk. Doordat u met een minilening een relatief klein bedrag leent zal de minilening aanbieder in de meeste gevallen geen BKR check uitvoeren waardoor u een minilening kunt aanvragen zonder BKR. U moet er natuurlijk wel rekening mee houden dat u de BKR registratie niet voor niets heeft gehad dus om niet verder in de problemen te komen zult u zelf goed in de gaten moeten houden dat u het geleende geldbedrag op tijd terug betaald.

Minilening aanvragen met BKR

Als u een minilening gaat aanvragen ondanks dat u een BKR codering heeft dan zult u niet meer dan 750 euro kunnen lenen. Boven dit bedrag zal de financiële instelling een BKR check uitvoeren. Als u een minilening wilt aanvragen zonder BKR dan zult u eerst de minilening aanbieders moeten vergelijken. Door te vergelijken ziet u meteen tegen welke voorwaarden u een minilening zonder BKR kunt aanvragen en wat de eventuele extra kosten hiervoor zullen zijn. Er zijn minilening aanbieders die een hogere rente in rekening zullen brengen. Het vergelijken van de minileningen is ook zonder BKR aan te raden u wilt immers de goedkoopste minilening afsluiten en deze vind u alleen door de verschillende minileningen te vergelijken.

AanbiederMinimaalMaximaal 
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Wat is een BKR registratie ?

minilening zonder BKREen BKR registratie is er om consumenten welke in het verleden niet aan hun betalingsverplichtingen hebben voldaan te beschermen tegen overkreditering. Als u niet aan uw betalingsverplichting heeft voldaan is het bedrijf waar u geld aan verschuldigd bent verplicht dit te melden aan het BKR (Bureau Kredietwaardigheid) in Tiel. Bij het BKR worden alle consumenten geregistreerd en degene die niet aan hun verplichtingen hebben voldaan krijgen een negatieve BKR codering. Zodra u een lening wilt aanvragen zal de kredietverstrekker eerst een BKR check uitvoeren om te kijken of u wel een betrouwbaar persoon bent als het om het betalen van uw rekeningen gaat. Als u een negatieve BKR codering heeft dan is het risico voor de kredietverstrekker aanmerkelijk groter en deze zal dan in veel gevallen besluiten om u geen geld te lenen.

BKR registratie verwijderen

Een BKR registratie verwijderen is ook een mogelijkheid als u van mening bent dat u ten onrechte een negatieve BKR registratie heeft gekregen. Bij een onterechte BKR registratie kunt u bezwaar maken en als u in het gelijk gesteld wordt dan heeft dit grote voordelen voor u. Ondanks dat u een minilening zonder BKR kunt aanvragen is het voor leningen met grotere bedragen wel noodzakelijk om de BKR registratie te laten verwijderen. Met een BKR registratie staat u 5 jaar te boek als potentiële wanbetaler en dit kan kan vele nadelen met zich meebrengen. Als u al kunt lenen met een BKR registratie dan leent u in de meeste gevallen tegen een hogere rente waardoor uw lening een heel stuk duurder wordt.
Bezwaar maken tegen een BKR registratie doet u bij het bedrijf welke u heeft aangemeld bij het BKR. U moet dit schriftelijk doen en in de brief laat u weten dat u van mening bent een onterechte negatieve BKR registratie te hebben gehad. U vraagt in deze brief of de negatieve BKR registratie verwijderd kan worden.

Geschillencommissie BKR
Als het verzoek niet wordt ingewilligd dan is er ook nog de Geschillencommissie BKR. Deze geschillencommissie is er om te bemiddelen tussen u en de financiële instelling. Mocht u toch in het ongelijk gesteld worden dan zal de negatieve BKR registratie na 5 jaar automatisch verwijderd worden.

Als u een BKR registratie wilt laten verwijderen dan zult u eerst moeten weten welke codering u heeft. Er zit namelijk een verschil in de BKR coderingen wij laten hieronder zien welke coderingen er zijn en of u de BKR registratie kunt laten verwijderen.

– BKR A1 Codering – Door u te verwijderen
– BKR A2 Codering – Door u te verwijderen
– BKR A3 Codering – Door u te verwijderen
– BKR A4 Codering
– BKR H Codering

MikeMinilening zonder BKR