Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Minilening zonder BKR toetsing

Minilening zonder BKR toetsing

Geld lenen zonder BKR

Stel u heeft een negatieve BKR codering achter uw naam en u wilt toch geld lenen. Dan kunt u een minilening aanvragen zonder BKR toetsing. Als u een BKR codering heeft dan kunt u in principe geen geld meer lenen. Doordat bij het lenen van geld via een minilening het vaak om wat kleinere bedragen gaat is het toch mogelijk om een minilening zonder BKR toetsing aan te vragen. Dit noemen ze een minilening met BKR.

Lenen zonder BKR

U leest het vaak op internet “geld lenen zonder BKR” en als u dan even verder leest dan komt u er achter dat het vaak helemaal niet mogelijk is om geld te lenen met een BKR codering. Maar er is een uitzondering en dat is geld lenen met BKR via een minilening of flitskrediet. Doordat het vaak om relatief kleinere bedragen gaat lopen de minilening aanbieders minder risico en daarom zijn de eisen voor het aanvragen van een minilening een stuk lager. Het bedrag wat u kunt lenen via een minilening is gemiddeld € 750,-.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

BKR is er ook voor u

Het is natuurlijk fijn dat u geld kunt lenen met BKR. Maar het BKR is er ook om u te beschermen tegen overkreditering. Dus als u een BKR codering heeft en een minilening wilt aanvragen zult u extra alert moeten zijn om niet in de problemen te komen. Het feit dat u geregistreerd staat bij het BKR wil al zeggen dat u in het verleden uw betalingsverplichtingen niet op tijd bent nagekomen. Als u nu dus geld gaat lenen zult u zich moeten realiseren dat u het geleende geld op tijd terug betaald.Minilening aanbieders vergelijken

Als u een minilening zonder BKR gaat aanvragen is het verstandig om de minilening aanbieders te vergelijken. Doordat u een BKR codering heeft kan het gebeuren dat u geld gaat lenen tegen minder gunstige voorwaarden. Het is daarom verstandig om eerst de minileningen te vergelijken om te kijken welke kredietverstrekker voor u de meest gunstige voorwaarden hanteert. U wilt immers een goedkope minilening afsluiten en niet te veel kosten betalen.

Een minilening aanvragen met BKR kan dus handig zijn. Eigenlijk net zo handig en zo riskant als dat u geld gaat lenen zonder loonstrook. Ook hier is het namelijk weer helemaal aan u hoe u hier mee omgaat.

MikeMinilening zonder BKR toetsing
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts