Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Minilening zonder BKR toetsing

Minilening afsluiten zonder BKR toetsing

Lenen met negatieve BKR codering

Wilt u een minilening afsluiten zonder BKR toetsing ? Dat is mogelijk tegenwoordig! Voordat we het u gaan uitleggen moet u zich afvragen of het verstandig is…. geld lenen zonder BKR. Een BKR codering is er namelijk niet voor niets het is er namelijk ook voor u om u te beschermen tegen overkreditering. Maar als u een BKR codering heeft en u heeft toch snel geld nodig dan is het aanvragen van een minilening de beste oplossing, mits u niet bij familie of vrienden terecht kunt om geld te lenen. Geld lenen zonder BKR kost natuurlijk ook altijd geld.

Minilening aanvragen zonder BKR

minilening zonder BKREen minilening aanvragen zonder BKR is mogelijk en dit komt doordat het altijd gaat om bedragen onder de 1000 euro. De minilening aanbieders lopen dus een niet al te groot risico mocht u de minilening niet kunnen terug betalen. Als dat onverhoopt mocht gebeuren dan zult u wel een flinke boete krijgen van de kredietverstrekker dus let er op dat u de minilening op tijd terug betaald.

Minilening zonder BKR, de voorwaarden
Als u een minilening gaat aanvragen zonder BKR dan kan het voorkomen dat de voorwaarden voor het lenen worden aangepast. Dit kan betekenen dat u meer kosten moet betalen voor de lening. Maar in de meeste gevallen zult u ook iemand garant moeten laten staan voor u. Er zijn ook minilening aanbieders waar u een aangewezen bedrijf toegewezen krijgt welke garant staat voor u. Het is dus noodzakelijk dat als u een minilening zonder BKR gaat afsluiten dat u vooraf de minileningen gaat vergelijken op kosten en voorwaarden.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Hoeveel kan ik lenen ?

Hoeveel geld u kunt lenen dat is helemaal afhankelijk van uw persoonlijke situatie. De bedragen welke u kunt lenen met een minilening beginnen bij €50,- en lopen op tot €1000,-. Het is per minilening aanbieder verschillend welke bedragen er geleend kunnen worden en welke looptijden hier aan vast zitten. De looptijd van een minilening is de periode waarna u het geleende geld weer moet terug betalen. Als u een bedrag tot ongeveer 200 euro gaat lenen dan zult u dit in veel gevallen met 15 dagen moeten terug betalen. Leent u bijvoorbeeld 600 euro dan is de looptijd meestal 30 dagen en voor hogere bedragen mag u het bedrag na 45 dagen terug betalen.

MikeMinilening zonder BKR toetsing
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

1 comment

Join the conversation
  • Samantha - 11 november 2016 reply

    Heb geld nodig

Join the conversation

Related Posts