Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Minilening voor vakantie

Minilening aanvragen voor vakantie

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur en de meeste mensen willen in januari alweer de zomervakantie boeken. Heerlijk zult u denken maar bij het boeken van een vakantie wil het reisbureau wel een aanbetaling ontvangen. En daar zit nu net het probleem voor veel mensen zo net na die dure decembermaand met de gezellige feestdagen. In de maand januari kampen de meeste mensen met een saldodip en daarom kunnen ze wel wat extra financiële middelen gebruiken.

Minilening als vakantiegeld

Het vakantiegeld zal pas in mei worden gestort dus als u daarop gaat wachten zijn de meeste vakanties al geboekt. Met als resultaat dat u niet uw favoriete vakantie zou kunnen boeken. Er is tegenwoordig een oplossing om dit probleem op te lossen. U kunt als voorschot op uw vakantiegeld een minilening aanvragen. Op deze manier kunt u toch uw vakantie al in januari boeken en na de looptijd van de minilening betaald u het geleende bedrag weer terug. De hoogte van de minilening zal in de meeste gevallen niet zo hoog zijn als uw vakantiegeld maar u kunt er wel al een gedeelte van uw vakantie mee betalen.

Hoeveel lenen met minilening ?

Hoeveel u kunt lenen met de minilening dat hangt af van de minilening aanbieder. Bij de ene aanbieder kunt u namelijk hooguit 600 euro lenen en bij de andere kan de lening op lopen tot 1000 euro. De looptijd van de minilening is weer afhankelijk van de hoogte van het geleende geldbedrag. Als u 200 euro leent dan zult u dit in de meeste gevallen met 15 dagen moeten terug betalen. Als u echter 800 of 1000 euro gaat lenen dan is de looptijd automatisch langer. De looptijd van de hogere bedragen is over het algemeen 45 dagen.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen
U ziet er zijn veel redenen om een minilening aan te vragen. Er zijn mensen die sluiten een minilening af om de openstaande rekeningen mee te betalen en de ander gaat er een vakantie mee boeken. Het maakt verder ook niet uit waarvoor de minilening wordt afgesloten als u zich maar realiseert dat geld lenen altijd geld kost. U krijgt te maken met administratie en/of afsluitkosten en de rente.
MikeMinilening voor vakantie
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts