Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Minilening vergelijken en aanvragen

Minilening vergelijken en aanvragen

Vergelijken en het aanvragen van een minilening

Het lijkt heel logisch eerst vergelijken en dan een minilening aanvragen. En toch doen veel mensen dit niet ze hebben snel geld nodig en sluiten bij de eerste de beste minilening aanbieder een minilening af. Het vergelijken van de minileningen kost tegenwoordig geen uren meer dus de korte tijd welke dit in beslag neemt verdiend u zo terug. Aangezien er maar enkele minilening aanbieders actief zijn in Nederland is het vergelijken van deze kredietverstrekkers zo gebeurd.

Hoe de minilening aanbieders vergelijken ?

minilening vergelijken en aanvragenHet vergelijken van de minilening aanbieders is tegenwoordig geen tijdrovende klus meer. Alle financiële instellingen welke een minilening aanbieden hebben een website waar u snel op uw gemak de voorwaarden na kunt lezen. Het is op deze manier dan ook een simpel klusje om de minilening aan te vragen welke aan uw wensen voldoet.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Welke minilening aanvragen ?

Welke minilening u zou moeten aanvragen dat ligt helemaal aan uw persoonlijke situatie. Als u (tijdelijk) zonder werk zit dan kunt u een minilening zonder loonstrook aanvragen. Het vergelijken en aanvragen van zo een lening gaat op dezelfde manier alleen zult u wel iemand garant moeten laten staan. Mogelijk zijn ook de voorwaarden voor een minilening zonder loonstrook anders dan dat u een minilening zou aanvragen als u wel werk zou hebben. U moet hier dus rekening mee houden bij het vergelijken van de minilening aanbieders. Heeft u een negatieve BKR codering achter uw naam staan ook dan gelden voor u weer andere regels en voorwaarden dan dat u dit niet zou hebben. De meeste minilening aanbieders doen geen BKR check dus ook met BKR zou u kunnen lenen. Door te vergelijken zult u zien wat de voorwaarden en mogelijk de extra kosten zijn voor het lenen met BKR.

Looptijd
Voor dat u een minilening zonder loonstrook of met BKR gaat aanvragen zult u zich wel goed moeten afvragen of het zo verstandig is dit te doen. Geld lenen kost nu eenmaal altijd geld en zeker als u geen werk heeft moet u zich wel bedenken dat de looptijd van een minilening hooguit 45 dagen is. Na deze looptijd zult u het geleende bedrag dus weer moeten terug storten op de rekening van de minilening aanbieder.Waar op letten bij het vergelijken ?

Waar moet u nou op letten als u de minileningen gaat vergelijken zult u denken. Allereerst moet u de voorwaarden goed nalezen want deze zullen tussen de verschillende aanbieders op een aantal punten kunnen verschillen. Het kan ook zomaar gebeuren dat u in uw situatie bij de ene minilening aanbieder wel een minilening kunt aanvragen en bij de andere niet. En wat ook niet onbelangrijk is dat zijn de kosten welke u moet betalen voor het aanvragen van een minilening. Worden er administratiekosten en of afsluitkosten berekend en hoe hoog is de rente welke u moet betalen ? Er zijn dus genoeg punten waar u op moet letten bij het vergelijken en aanvragen van een minilening.

Op onze website hebben wij alleen de minilening aanbieders staan welke zijn aangesloten bij het AFM. U weet dus dat u geld leent bij een financiële instelling welke zich houdt aan de regels. En daardoor betaald u nooit teveel voor uw minilening.

MikeMinilening vergelijken en aanvragen
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts