Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Minilening met uitkering

Lenen met uitkering

Als u tijdelijk zonder werk zit zult u ongetwijfeld af en toe wat krap bij kas zitten. U zult er niet meteen aandenken om in dat geval geld te lenen. Als u uitkering hoog genoeg is zou u een minilening met een uitkering kunnen aanvragen. Een minilening zonder loonstrook wordt dit genoemd. Uw minimale inkomen moet in dat geval wel 1000 euro zijn. Of het verstandig is om te lenen met een uitkering dat zult u zelf goed moeten overdenken. Geld lenen met een uitkering is namelijk niet geheel zonder risico”s.

Minilening en een uitkering

Een uitkering ontvangen en toch een minilening aanvragen ? Het is inderdaad mogelijk dit wordt lenen zonder loonstrook genoemd. En in dit geval is het een minilening zonder loonstrook. Een minilening zonder loonstrook kunt u online aanvragen mits uw uitkering minimaal 1000 euro bedraagt. Het kan zijn dat de voorwaarden voor een dergelijke minilening wat afwijken dan als u met een vast inkomen een minilening zou aanvragen. U dient dan vooraf ook goed de voorwaarden door te lezen zodat u niet voor verassingen komt te staan.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-AanvragenLenen zonder vast inkomen

Als u gaat lenen zonder vast inkomen dan zult u de minilening aanbieders met elkaar moeten vergelijken. U kunt zo precies zien waar u op een goedkope manier een lening kunt afsluiten zonder dat u een vast inkomen heeft. Een minilening zonder loonstrook hoeft niet voor iedereen risicovol te zijn het ligt er maar net aan hoe hoog uw uitkering is welke u maandelijks ontvangt. Bij een lager inkomen is het risico groter dan bij een hoger inkomen. Dit heeft er mee te maken dat als u een laag inkomen ontvangt u er extra alert op moet zijn dat u het geleende bedrag op tijd kunt terug betalen aan de kredietverstrekker. Een minilening is namelijk een kortlopende lening waardoor de looptijd van een dergelijke lening variëert van 15, 30 of 45 dagen.

MikeMinilening met uitkering
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts