Minilening met BKR

Een minilening met BKR afsluiten zonder gedoe

Een minilening met BKR aanvragen? Het kan tegenwoordig snel, simpel online. Als u weet dat u een BKR registratie heeft en u wilt toch geld lenen dan kunt u een minilening met BKR aanvragen. De minilening is niet voor niets lenen zonder gedoe en papierwerk.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Geld lenen met BKR

Geld lenen met een BKR registratie is normaliter niet mogelijk. Door dat er met een minilening relatief kleine bedragen worden geleend zal de BKR toetsing achterwege blijven. U kunt met een minilening maximaal 1000 euro lenen. Niet bij alle minilening aanbieders is dit mogelijk. Een persoonlijke lening afsluiten met BKR of een doorlopend krediet met BKR afsluiten dat zal niet mogelijk zijn. De bedragen welke u kunt lenen bij deze leenvormen zijn namelijk een heel stuk hoger dan bij het minikrediet. Vandaar dat u alleen via de minilening met BKR geld kunt lenen.

Bureau Kredietregistratie in Tiel

U heeft vast wel eens van de drie letter BKR gehoord en daarbij weet u dat het iets met lenen te maken heeft. Alle kredieten welke in Nederland worden afgesloten staan geregistreerd bij het Bureau Kredietregistratie in Tiel. U moet hierbij denken aan alle creditcards, alle achteraf betalen transacties, persoonlijke leningen en doorlopende kredieten. Bij deze registraties is er niets aan de hand, het wordt pas vervelend als het een negatieve registratie betreft.

Een negatieve BKR registratie krijgt u zodra u een betalingsachterstand hebt opgelopen en deze is aangemeld bij het BKR. Voor kredietverstrekkers bent u vanaf dan een “onbetrouwbare consument”. Als u een negatieve BKR registratie heeft dan zal geld lenen een stuk moeilijker worden. Kredietverstrekkers zullen namelijk altijd als u een lening aan gaat vragen een BKR check uitvoeren. Alleen met de aanvraag van een minilening zal dit niet gedaan worden. U kunt dus een minilening met BKR aanvragen omdat het om bedragen tot 1000 euro gaat. Het risico is in dit geval niet al te groot voor de kredietverstrekker.

Minilening zonder BKR

Als u geen negatieve BKR registratie heeft dan nog kan het makkelijk zijn om een minilening af te sluiten. U zult maar even snel geld nodig hebben… dan is de minilening ook zonder BKR ideaal. U kunt namelijk met 10 minuten al over het geld beschikken. Verder hoeft u niet zoveel documenten in te vullen en als u aan uw privacy gehecht bent dan is de minilening ook de lening voor u.Minilening met BKR verantwoord?

U heeft de negatieve BKR registratie niet voor niets gekregen. U zult dus als u een minilening met BKR gaat afsluiten wel goed moeten bedenken dat u aan het einde van de looptijd het geld op tijd terug betaald. U ontvangt bij het niet op tijd terug betalen een boete van de minilening aanbieder. En in dat geval zal een minilening met BKR een dure lening worden. Bij lenen met BKR moet u dus extra alert zijn op dit soort zaken.

MikeMinilening met BKR