Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Minilening afsluiten

Minilening afsluiten

Het afsluiten van een minilening gaat snel en simpel

Een minilening afsluiten doet u tegenwoordig met een paar muisklikken. Zonder papierwerk en zonder gedoe dat zijn de voornaamste voordelen van het afsluiten van een minilening. Voor veel consumenten is het afsluiten van een lening toch iets waar een taboe op rust. Het afsluiten van een minilening doet u vrij anoniem gewoon achter uw computer of tablet, u hoeft er de deur niet voor uit. U vraagt zelfs een minilening aan zonder telefonisch contact met de kredietverstrekker en dit maakt de drempel voor veel consumenten ook zo laag. Dit is natuurlijk een voordeel van de minilening maar tegelijkertijd ook het nadeel omdat het aanvragen van een minilening op deze manier voor veel mensen wel erg makkelijk gaat. U leent snel een bedrag van 100, 500 of 1000 euro.

Minikrediet afsluiten zonder gedoe

minilening afsluitenEen lening zonder gedoe en papier werk afsluiten dat wil toch eigenlijk iedereen die geld nodig heeft. Geen pakken papier die ingevuld moeten worden maar gewoon simpel en snel een lening aanvragen dat is de meest ideale manier om een lening aan te vragen. Natuurlijk zult u bij de eerste aanvraag wat documenten getekend retour moeten sturen want de aanvraag moet wel goedgekeurd worden voordat de kredietverstrekker het benodigde geld op uw rekening stort. Bij de volgende minilening aanvraag is het al voldoende om een SMS te sturen naar de minilening aanbieder met daarin het bedrag en de looptijd van de minilening.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Minilening aanbieders

Om een minilening af te sluiten zult u naar de website van één van de minilening aanbieders moeten gaan en daar moeten kijken tegen welke voorwaarden u een minilening kunt aanvragen. Als de voorwaarden u wel aanspreken dan kunt u een offerte opvragen bij de desbetreffende minilening aanbieder. In Nederland zijn niet zo veel minilening aanbieders actief en welke er nog actief zijn staan onder toezicht van het AFM. Voor u is het belangrijk welke kredietverstrekker de voor u meest gunstigste voorwaarden heeft. Hierbij moet u letten op de rente welke berekend wordt over uw minilening maar ook wat de eventuele administratie en/of afsluitkosten zullen zijn.

Minilening met BKR en zonder loonstrook

Als u de minilening aanbieders gaat vergelijken dan is het ook raadzaam indien dit voor u van toepassing is of u een minilening kunt aanvragen met BKR of zonder loonstrook. Als u namelijk een negatieve BKR codering heeft en u wilt geld lenen dan kan dit in veel gevallen niet, tenzij u een minilening afsluit dan kunt u in veel gevallen wel lenen met een BKR codering. Ook is het met een minilening vaak mogelijk om te lenen zonder loonstrook, in de praktijk betekent dit dat u ook zonder werk geld kunt lenen. De reden dat dit mogelijk is bij een minilening is dat u met een minilening een relatief klein geld bedrag leent. Over het algemeen zijn de bedragen niet hoger dan € 750,-.
In welke situatie u ook geld gaat lenen, lenen kost altijd geld het is dan ook verstandiger om vooraf te sparen. Als u echt snel geld wilt lenen dan is het misschien nog mogelijk om dit te doen bij een vriend of familielid.

MikeMinilening afsluiten
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts