Minilening aanvragen

Hoe aanvragen?

minilening aanvragenEen minilening aanvragen? Dat is op een snelle manier geld lenen tegen minimale kosten. Het aanvragen van een kleine lening gaat tegenwoordig simpel en snel via internet. Er zijn verschillende aanbieders waar u een minilening kunt afsluiten u moet alleen wel even de aanbieders vergelijken. Door de minileningen te vergelijken vind u vanzelf de lening welke helemaal aan uw wensen voldoet. U wilt natuurlijk een lening afsluiten met de laagste kosten en de meest gunstigste voorwaarden.

Ferratum
€100,- tot €1500,-
Nederlands adres
Tussen 21 - 69 jaar
Loon (n) > € 1000,-
Vast inkomen
Saldodipje
€100,- tot €1500,-
Online aanvragen
Snel geld op rekening
Privacy en discretie
 

Afsluiten via internet

Een minilening afsluiten doet u makkelijk online achter uw computer of tablet, u gaat naar de website van enkele kredietverstrekkers en vergelijkt daar de voorwaarden en de eventuele transactiekosten. Zodra u de aanbieder welke aan uw wensen voldoet heeft gevonden dan kunt u bij deze lening verstrekker een offerte aanvragen. Als u de offerte goed heeft door gelezen dan kunt u deze getekend terug sturen en zodra de aanbieder de aanvraag van uw lening heeft goedgekeurd dan zal het te lenen geldbedrag binnen enkele uren op uw bankrekening staan.Minilening aanvragen met BKR

minilening aanvragenAls u een negatieve BKR registratie heeft dan kunt u ook een minilening aanvragen in de meeste gevallen zullen de kredietverstrekkers namelijk geen BKR check uitvoeren. U moet er wel rekening mee houden dat u extra alert bent met het op tijd terug betalen van de minilening aangezien u een boete krijgt als u te laat bent met terug storten van het geleende geldbedrag. Een lening met BKR aanvragen kan over het algemeen tot een bedrag van 750 euro daar boven zal er wel een BKR toetsing worden uitgevoerd.

Aanvragen als student

Als student is het tegenwoordig ook al mogelijk om een minilening aan te vragen. Als student moet je wel kunnen aantonen dat je het geleende geld ook weer aan het einde van de looptijd kunt terug betalen, als je dit niet kunt bewijzen dan is het helaas niet mogelijk een kleine lening af te sluiten. Het is wel raadzaam om als student de verschillende aanbieders te vergelijken want er kan een verschil zitten in de voorwaarden, dus het is wel belangrijk om te kijken waar je tegen de meest gunstigste voorwaarden en tarieven een minilening kunt afsluiten.

Minilening aanvragen zonder loonstrook

U kunt ook een minilening aanvragen zonder loonstrook, dus als u tijdelijk zonder werk zit en u heeft wat extra geld nodig dan kunt u toch een lening aanvragen. Ook hier geldt weer dat u extra moet opletten dat u het geleende geld wel kunt terug betalen.

Waar een minilening afsluiten?

Wij hebben op onze website alleen minilening aanbieders staan welke onder toezicht staan van het AFM. U weet dus als u bij één van deze kredietverstrekkers een lening gaat afsluiten dat u dit doet bij een verstrekker welke zich aan de regels houdt. Dit is wel zo een fijn idee en zeker als u geld gaat lenen wilt u dit doen bij een bedrijf welke u kunt vertrouwen.
Geld lenen kost wel altijd geld, als u dus geld van een familielid of vriend kunt lenen is dit altijd een stuk goedkoper!

MikeMinilening aanvragen