Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Minilening aanvragen zonder loonstrook

Een minilening aanvragen zonder loonstrook

Een minilening aanvragen zonder loonstrook ? Als u geen werk heeft en u wilt toch een minilening aanvragen dan is dit in bepaalde gevallen mogelijk. U moet zich wel afvragen of het aanvragen van een minilening zonder loonstrook verstandig is aangezien de looptijd van een minilening vrij kort is. De lening moet dus vrij snel worden terug betaald.

Minilening zonder loonstrook

Minilening aanvragen zonder loonstrookGeld lenen met een uitkering is mogelijk als u dit doet door middel van een minilening. Doordat het geldbedrag welke u leent met een minilening relatief laag is, is de minilening ook de enige leenvorm waar u deze mogelijkheid bij heeft. De minilening is ook in vrij korte tijd enorm populair geworden en dit komt mede door de soepele regelgeving rond de minileningen. Toen een aantal jaar geleden de minilening geïntroduceerd werd waren er behoorlijk wat minilening aanbieders die hier een slaatje uit wilde slaan. Met als gevolg dat er hoge rentes en andere hoge kosten moesten worden betaald. Tegenwoordig staan de minilening aanbieders onder streng toezicht van het AFM. Het AFM heeft regels opgesteld waaraan de minilening aanbieders zich moeten houden. Voor de consument is dit een positieve ontwikkeling, de kredietverstrekkers die over zijn gebleven houden zich nu aan de regels en de kosten voor het aanvragen van een minilening zijn behoorlijk gedaald.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Minilening aanvragen

Als u een minilening zonder loonstrook gaat aanvragen zult u voor dat u dit gaat doen de minilening aanbieders goed moeten vergelijken. Door te vergelijken zult u een minilening aanbieder vinden welke lage kosten rekent en waar u op een snelle manier geld kunt lenen. Bij het vergelijken van de minileningen is het dus belangrijk om niet alleen naar de kosten van de minilening te kijken maar ook de voorwaarden moet u goed doornemen voordat u een aanvraag voor een lening indient.

Bij het vergelijken van de minilening aanbieders op voorwaarden kijkt u wat de looptijd is en of er eventueel nog verborgen kosten om de hoek komen kijken. Hierbij moet u denken aan afsluitkosten en eventueel administratiekosten.
Lenen zonder gedoe
Doordat u zonder werk een minilening kunt aanvragen en het zelfs mogelijk is om met een BKR codering een lening aan te vragen is lenen door middel van een minilening “lenen zonder gedoe”. Het aanvragen van een minilening doet u online en kan op een snelle manier. U moet zich vooraf wel realiseren dat geld lenen altijd geld kost het is dan ook verstandiger om geld te sparen. Maar als dit in bepaalde gevallen niet kan omdat u echt snel geld nodig heeft dan is het aanvragen van een minilening een goede optie.

MikeMinilening aanvragen zonder loonstrook
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts