Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Minilening aanvragen zonder gedoe

Minilening aanvragen zonder gedoe

Minilening aanvragen zonder papierwerk

Het aanvragen van een lening is in de meeste gevallen een behoorlijke klus er komt vaak veel papierwerk bij kijken. Als u een minilening gaat aanvragen zult u dit in de meeste gevallen zonder papierwerk kunnen doen. Een minilening aanvragen wordt ook wel “lenen zonder gedoe” genoemd. Een minilening aanvragen begint op internet, u zoekt de minilening aanbieders en als u er enkele heeft gevonden dan kunt u deze vergelijken.

Lenen zonder gedoe

Minilening aanvragen zonder gedoeHet vergelijken van de minileningen en minilening aanbieders is tegenwoordig een simpel klusje. U hoeft er de deur niet voor uit u vraagt de lening gewoon aan achter uw computer of tablet. Bij de eerste aanvraag zult u nog wel enkele documenten getekend retour moeten sturen en als deze zijn goedgekeurd dan heeft u binnen enkele minuten het geld op uw rekening staan. Dat is dus wat u noemt lenen zonder gedoe.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Waar moet u op letten ?

Het lijkt allemaal heel simpel en dat is het ook! Maar er zijn wel enkele punten waar u op moet letten als u de minileningen gaat vergelijken.
Zo is het verstandig om te kijken wat de looptijd is van de minilening. Als deze namelijk heel kort is dan is het vaak niet erg zinvol om een minilening aan te vragen. De looptijd van een minilening is meestal 15, 30 of 45 dagen. Ook zult u de voorwaarden van de minilening goed moeten lezen en ook de kleine lettertjes!

De minilening wordt ook wel de lening zonder gedoe genoemd omdat er vaak geen BKR toetsing wordt gedaan. Ook is het mogelijk om te lenen zonder loonstrook dus als u geen werk heeft komt u wel in aanmerking om geld te lenen door middel van een minilening. De reden is dat het bedrag wat u leent met een minilening vaak niet hoger is dan 800 euro hierdoor lopen de minilening aanbieders een niet zo hoog risico.

Zijn er geen verborgen kosten ?
Tegenwoordig worden de minilening aanbieders gecontroleerd door het AFM en dit is een voordeel voor u als consument. Er worden nu geen woekerrentes en hoge kosten meer doorberekend zoals dat voorheen wel gebeurde. Enkele jaren geleden waren er ook veel meer kredietverstrekkers die een minilening aanboden met als gevolg dat er hoge kosten werden berekend aan de klant want er was nauwelijks controle.
Ook nu kijkt u natuurlijk naar de eventuele kosten welke worden doorberekend als u een minilening gaat afsluiten. Er kunnen administratie en/of afsluitkosten berekend worden. U doet er dan ook goed aan om de minilening aanbieders te vergelijken om te kijken waar u een goedkope minilening kunt aanvragen.

Door de strenge controles van de laatste jaren zijn er nog enkele aanbieders overgebleven waar u dus met een gerust hart een minilening kunt aanvragen.

Geld lenen kost altijd geld het is dus verstandiger om te sparen voor onvoorziene uitgaven.

MikeMinilening aanvragen zonder gedoe
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts