Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Minilening aanvragen zonder BKR

Minilening aanvragen zonder BKR

Tijdelijk een saldodipje ? Dus u kunt wel wat meer financiële ruimte gebruiken ? Dan is het aanvragen van een minilening voor u misschien een optie. Ook als u een BKR-codering heeft kunt u een minilening zonder BKR aanvragen. U moet er wel rekening mee houden dat de BKR registratie er ook voor u is om u te beschermen tegen overkreditering. Met het aanvragen van een minilening zonder BKR kunt u maximaal 1000 euro lenen.

Minilening zonder BKR

De minilening zonder BKR is een veel aangevraagde lening. Mede door de snelheid waarmee u het geld op uw rekening heeft staan en het feit dat er ook geld geleend kan worden terwijl u een BKR-codering heeft. Door het relatief lage geldbedrag wat u kunt lenen zullen de meeste minilening aanbieders geen BKR-check uitvoeren. Een negatieve BKR-codering krijgt u overigens alleen als u in het verleden niet op tijd aan uw betalingsverplichtingen heeft voldaan. Als u al teveel heeft geleend en toch nog geld wilt lenen is het ook niet verstandig om nog een minilening aan te vragen.Lenen zonder BKR-check

Lenen zonder dat de kredietverstrekker een BKR-check zal uitvoeren klinkt natuurlijk erg aantrekkelijk. En eigenlijk is er ook niets waarom u het niet zou moeten doen. Mits u maar verstandig leent, dus niet meer lenen dan dat u aan het einde van de looptijd kunt terug betalen. De looptijden van de minileningen zijn namelijk vrij kort namelijk 15, 30 en 45 dagen. Hoe hoger het bedrag is wat u gaat lenen hoe langer de looptijd. Bij het maximale bedrag van 1000 euro is de looptijd 45 dagen. U kunt er ook voor kiezen om 50 euro te lenen en dan is vanzelfsprekend de looptijd ook erg kort namelijk 15 dagen.

Minilening aanbieders

Ook bij het aanvragen van een minilening zonder BKR zult u vooraf de minilening aanbieders moeten vergelijken. De voorwaarden kunnen namelijk verschillen waardoor u misschien te duur leent en dit zou zonde zijn. Geld lenen kost nu eenmaal altijd geld. U kan te maken krijgen met administratie en of afsluitkosten en dan is er nog de rente.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-AanvragenGoedkope minilening

De minilening aanbieders welke in Nederland actief zijn staan allemaal onder toezicht van het AFM waardoor er geen hoge extra kosten meer berekend worden. Voor u als consument die geld wil lenen is dit een positieve ontwikkeling. De minilening is namelijk een behoorlijk populaire leenvorm. Toen de minilening net werd geïntroduceerd waren er veel kredietverstrekkers die hier een slaatje uit wilde slaan. De kosten voor een minilening rezen de pan uit. Tegenwoordig is dit gelukkig niet meer het geval, het is al vervelend genoeg dat u een saldodipje moet oplossen door geld te lenen.

Wat voor de één de beste of goedkoopste minilening is dat hoeft voor een ander weer niet zo te zijn. Het ligt namelijk ook aan uw persoonlijke situatie.

MikeMinilening aanvragen zonder BKR
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts