Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Minilening aanvragen met uitkering

Minilening aanvragen met uitkering

Minilening afsluiten zonder werk

Lenen met een uitkering? Als u tijdelijk geen werk heeft en daardoor een uitkering ontvangt dan kan het zomaar voorkomen dat u aan het einde van de maand een saldodopje heeft. De uitgaven zijn even hoger dan normaal en het duurt nog even voordat uw uitkering gestort zal worden. In dat geval kan u een minilening aanvragen. Bedenkt u zich wel goed dat het aanvragen van een minilening ook betekent dat het geleende bedrag weer vrij snel moet worden terug gestort.

Minilening aanvragen

minilening aanvragen met uitkeringU leeft van een uitkering of u zit in de bijstand, bij de meeste leenvormen is het in deze situatie niet mogelijk om een lening aan te vragen. Maar het aanvragen van een minilening is in de meeste gevallen wel mogelijk, doordat het bij het aanvragen van een minilening om relatief kleine bedragen gaat. U leent maximaal 1000 euro als u een minilening wilt afsluiten.

Minilening aanbieders

Als u een uitkering ontvangt en u wilt een minilening afsluiten gaat u dan niet met de eerste de beste minilening aanbieder in zee. Het vergelijken van de minileningen is zeker in uw geval een must. Door de voorwaarden van de minilening aanbieders goed te vergelijken en te kijken wat de kosten van de minilengen zijn komt u er achter waar het voor u mogelijk is om tegen gunstige voorwaarden en lage kosten een minilening af te sluiten. Geld lenen kost namelijk altijd geld en het loont dan ook om te vergelijken zeker als het om geld lenen gaat.Looptijd minilening

Aan een minilening is een bepaalde looptijd verbonden, dit is de periode waarna u het geleende geldbedrag weer moet terug betalen aan de kredietverstrekker. De looptijden variëren per minilening en per kredietverstrekker. U moet rekening houden met looptijden van 15, 30 en 45 dagen. De looptijd is wel een onderdeel waar u zich goed bewust van moet zijn omdat als u te laat bent met het terug betalen van de minilening u een hoge boete zult ontvangen.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Minilening aanvragen zonder werk

Zoals u heeft gelezen kunt u zonder werk toch een minilening aanvragen waardoor u wat meer financiële ruimte heeft om uw rekeningen mee te betalen. Gelen lenen zonder werk wordt ook wel “lenen zonder loonstrook” genoemd en is alleen bij de minilening aanbieders mogelijk. De regels voor het lenen bij een minilening aanbieder zijn in de loop der jaren wel aangescherpt maar toch is het nog de enige leenvorm waar u zelfs kunt lenen zonder dat u werk heeft en leeft van een uitkering.

MikeMinilening aanvragen met uitkering
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts