Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Minilening aanvragen voor een klein bedrag

Minilening aanvragen voor een klein bedrag

Een klein bedrag lenen gebeurd tegenwoordig steeds vaker, even die onbetaalde factuur betalen of de koelkast welke defect gaat vervangen. Overal is geld voor nodig en niet iedereen heeft even een paar honderd euro achter de hand. Voor dit soort gevallen is het fijn dat er een leenvorm bestaat waar u snel een klein bedrag mee kunt lenen. De minilening of ook wel flitslening of minikrediet genoemd.Snel geld lenen

Als u een klein bedrag wilt lenen dan heeft u in de meeste gevallen haast. Er moet dus met spoed geld geleend worden en dit kan met de minilening. Vandaag de aanvraag indienen en dezelfde dag het geld al op de rekening hebben staan. Doordat u een bedrag van maximaal 1000 euro leent is de snelheid geen probleem. Aan het snelle lenen zit ook een keerzijde. Er zijn ook veel mensen die voor ieder klein dingetje waar ze wat geld voor kunnen gebruiken een minilening afsluiten. En dit moet u zien te voorkomen. Helemaal als u met de ene lening de andere gaat afbetalen.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Ferratum of Saldodipje?

Als u in Nederland een minilening gaat aanvragen dan is de keuze wat betreft de kredietverstrekkers niet groot. Waar ervoor enkele jaren gelden nog een stuk of 8 minilening aanbieders actief waren zijn dit er nu nog 2. Dit heeft allemaal te maken met de strenge regels welke er zijn opgesteld. De minilening aanbieders staan tegenwoordig onder toezicht van het AFM. En mag dus alleen geld uitgeleend worden tegen een schappelijke rente en zonder hoge bijkomende kosten. Voor u als consument is de keuze wel minder geworden maar de kosten zijn enorm gedaald.
In Nederland zijn alleen Ferratum en Salododipje.nl nog over. En dit zijn 2 betrouwbare minilening verstrekkers. U weet dus dat u geld leent bij een aanbieder welke zich aan de strenge regels zal houden.

MikeMinilening aanvragen voor een klein bedrag
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts