Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Minilening aanvragen

Minilening aanvragen

Een minilening aanvragen? Meer financiële ruimte creëren door een kleine lening af te sluiten. Het kan altijd voorkomen dat u hier behoefte aan heeft. De meeste mensen die een lening af willen sluiten voor een klein bedrag willen niet te lang aan de lening vast zitten. Als u bijvoorbeeld een vakantie wilt boeken en u heeft even niet het geld om een aanbetaling te doen, of u auto staat in de garage en de rekening valt even hoger uit dan gepland dan kunt u een minilening aanvragen. Zelfs als u even geen werk heeft kunt u geld lenen met een uitkering.
Looptijden minilening

Een minilening is niets anders dan een kleine lening met een korte looptijd. De looptijd van een minilening is 15, 30 of 45 dagen het ligt er maar net aan hoe veel geld u wilt lenen. Als u 50 euro wilt lenen dan is de looptijd korter dan dat u 1000 euro lenen gaat. Het grootste voordeel van het afsluiten van een minilening is dat het geldbedrag dezelfde dag al op uw rekening staat. Dus vandaag een een minilening aanvragen betekent dat u vandaag ook al het geld op uw rekening heeft staan.

Kosten minilening

Geld lenen kost altijd geld! U zult daar vooraf rekening mee moeten houden. Hoeveel het afsluiten van een minilening u precies kost dat is van een aantal factoren afhankelijk. Zo kunnen de kosten per minilening aanbieder verschillen. Het is daarom aan te raden om de minilening aanbieders te vergelijken voordat u een minilening gaat aanvragen. Ook de hoogte van het te lenen geldbedrag en de looptijd bepalen de kosten van de minilening. De kosten waar u rekening mee dient te houden zijn administratiekosten en de rente. Op de website van de desbetreffende minilening aanbieder staat duidelijk beschreven wat de bijkomende kosten en de rente over de minilening zullen zijn.

Doordat de minilening aanbieders onder toezicht van het AFM staan zult u geen hoge kosten voorgeschoteld krijgen.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Minilening met BKR

Een minilening met BKR behoort ook tot de mogelijkheden. Als u weet dat u een negatieve BKR registratie heeft dan nog kunt u een minilening aanvragen. U moet zich wel afvragen of het verstandig is om met een dergelijke BKR registratie geld te gaan lenen. Door de vrij korte looptijden van een minilening zult u het geld namelijk weer snel moeten terug betalen. Door het relatief lage bedrag zal de minilening aanbieder vaak geen BKR check uitvoeren. Dit kan bijvoorbeeld bij Ferratum.Minilening zonder loonstrook

Een minilening aanvragen zonder loonstrook is ook mogelijk. Dit betekent dat u een minilening kunt aanvragen zonder dat u een vaste baan heeft. Ook hier zeggen wij erbij dat u zich moet afvragen of het verstandig om in deze situatie een minilening af te sluiten. Bij deze optie zult u wel iemand garant moeten laten staan. Of de minilening aanbieder stelt een bedrijf voor u aan welke garant staat voor u.

Minilening is flexibel lenen

U ziet de minilening is een flexibele leenvorm. In veel situaties waarbij u bij een andere leenvorm geen geld kunt lenen is dit wel mogelijk bij de minilening. U zult begrijpen dat de minilening hierdoor enorm populair is geworden. Hoe flexibel de minilening ook is leen altijd geld als u zeker weet dat u het aan het einde van de looptijd kunt terug betalen.

MikeMinilening aanvragen
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts