Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Minilening aanvragen als student

Minilening aanvragen als student

minilening studentEen minilening aanvragen als student? Als student kan je zo af en toe best wat extra geld gebruiken. Je bent druk met studeren hebt een bijbaantje maar je wilt ook wel eens wat extra geld op je rekening hebben staan. De makkelijkste manier om als student geld te lenen is om een minilening aan te vragen. Met een minilening kan je snel 50, 100 of zelfs 1000 euro lenen. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om een DUO lening aan te vragen.
Beleggen met de Trading Navigator Methode

Een manier om je geld te laten groeien is het beleggen in aandelen en opties. Ook studenten ontdekken deze manier van investeren steeds vaker. Als je nog niet zoveel verstand hebt van beleggen dan is de Trading Navigator Methode die Harm van Wijk heeft ontwikkeld een goede optie. Dit is een cursus en stuk beleggingssoftware waarmee jij met een hoog rendement kunt beleggen. Als je meer wilt weten over deze methode lees dan de Trading Navigator Methode review.

Lenen als student

Geld lenen als student kan niet bij iedere bank of leenvorm. De reden dat je wel een minilening kunt aanvragen is dat je met een minilening een relatief klein geldbedrag leent. En ondanks dat je geld kunt lenen met een minilening als student zul je je wel aan een aantal voorwaarden moeten houden. Om de goedkoopste minilening te vinden als student zul je eerst wat minilening aanbieders moeten vergelijken. Je zult zien dat er best verschil zit tussen de ene of de andere kredietverstrekker.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Voorwaarden minilening voor student

De voorwaarden voor het aanvragen van een minilening als student zijn de volgende. Je moet minimaal 21 jaar zijn en een inkomen van 1000 euro per maand hebben. Verder moet je je natuurlijk aan de regels houden welke gelden voor het aanvragen van een minilening. Zo zal je het geldbedrag aan het einde van de looptijd weer moeten terug betalen aan de kredietverstrekker. Het is dus noodzakelijk om voordat je als student een minilening gaat aanvragen eerst goed kijkt of je het geleende geld weer op tijd kunt terug betalen. Als je namelijk te laat bent met het terug betalen van de lening dan zal je een boete moeten betalen.
Het aanvragen van een minilening gaat online. Je gaat naar de website van de minilening aanbieder en vraagt hier de minilening aan. Nadat je de benodigde formulieren hebt ondertekend en retour gezonden zal je aanvraag worden beoordeeld. Als blijkt dat je aan alle voorwaarden voor het aanvragen van een minilening voldoet zal je binnen enkele uren het geld op je rekening hebben staan.

Bedenk wel dat geld lenen altijd geld kost. Het is dus zeker als student beter om geen geld te lenen.

MikeMinilening aanvragen als student
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts