Minilening aanbieders

Bij welke aanbieder een minilening afsluiten?

minilening aanbiedersAls u besluit een minilening af te sluiten dan wilt u natuurlijk weten welke minilening aanbieders er operationeel zijn in Nederland. Als u dit eenmaal weet dan kunt u de minilening aanbieders vergelijken om zo de goedkoopste minilening af te sluiten. In Nederland zijn er niet zo veel minilening aanbieders meer actief dit komt doordat het toezicht op het verstrekken van minileningen erg streng is. In het verleden toen de minilening net zijn intrede deed waren er vele kredietverstrekkers waar u een minilening kon afsluiten met als gevolg dat er hoge kosten werden berekend en het voor de consument niet aantrekkelijk was om nog een minilening aan te vragen.

Minilening aanbieders Nederland

Inmiddels staan de overgebleven minilening aanbieders onder toezicht van het AFM die enkele strikte regels heeft opgesteld en waar iedere kredietverstrekker die een minilening aanbiedt zich aan moet houden. Voor u als consument is het op deze manier weer mogelijk om een goedkope minilening af te sluiten zonder verborgen en hoge kosten. Het is immers al vervelend genoeg dat u een minilening aan moet vragen en het is dan extra zuur als u daarvoor ook nog eens voor extra kosten opdraait. Als u in Nederland een minilening afsluit dan bent u er dus zeker van dat u met een betrouwbare financiële instelling zaken doet en dit is wel zo een veilig gevoel.

AanbiederMinimaalMaximaal 
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Minilening aanbieders vergelijken

minilening aanbiedersMinilening aanbieders vergelijken is het eerste wat u zou moeten doen als u een minilening wilt afsluiten. Wat voor de ene persoon een goede minilening aanbieder is hoeft niet voor u de juiste te zijn. Wij adviseren daarom om vooraf eerst de minilening aanbieders te vergelijken en daarbij de voorwaarden goed door te lezen voordat u in zee gaat met de desbetreffende kredietverstrekker. U zult bij het vergelijken goed moeten kijken wat de rente is welke de kredietverstrekker aan u doorberekend en ook de looptijd van de minilening is een essentieel onderwerp. Verder zult u moeten kijken of er geen verborgen kosten om de hoek komen kijken bij het afsluiten van een minilening. U zult in veel gevallen transactiekosten en/of administratiekosten moeten betalen.
Minilening zonder loonstrook
Als u de minileningen gaat vergelijken zult u ook naar uw situatie moeten kijken. Wilt u een minilening met BKR aanvragen of heeft u tijdelijk geen werk en wilt u een minilening zonder loonstrook aanvragen ? Dit zijn allemaal mogelijkheden maar door te vergelijken komt u er achter waar u het beste terecht kunt in dergelijke situaties. Het is niet bij alle minilening aanbieders mogelijk om een minilening aan te vragen zonder werk maar door de voorwaarden van de verschillende kredietverstrekkers goed te lezen zult u zien dat het wel degelijk mogelijk is.

De goedkoopste aanbieders

Geld lenen wilt u zo goedkoop mogelijk doen het is daarom ook logisch dat u naar de tarieven kijkt welke de minilening aanbieders u doorberekenen. Maar als u gaat vergelijken op prijs verlies dan niet de voorwaarden uit het oog want anders kan een goedkope minilening toch nog wel eens een stuk duurder uitvallen.

MikeMinilening aanbieders