Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Minilening aanbieders 2016

Minilening aanbieders 2016

Geld lenen in 2016 ? Een minilening afsluiten in 2016 ? We doen het steeds vaker… het lenen van kleine geldbedragen. De minilening is de laatste jaren dan ook sterk in opkomst. Steeds meer Nederlanders sluiten een minilening af als ze een klein geld bedrag willen lenen. Tot welke bedrag u kunt lenen met een minilening ? U kunt maximaal 1000 euro lenen. Ook het lenen van 50 of 100 euro, 200 of 500 euro behoort tot de mogelijkheden daarom zegt men ook altijd dat de minilening erg flexibel is. De minilening wordt ook wel “Lenen zonder gedoe” genoemd.

Welke minilening aanbieder in 2016?

In Nederland zijn niet zo veel minilening aanbieders meer actief als enkele jaren geleden. Toen de minilening, of minikrediet net zijn intrede deed waren er ineens veel kredietverstrekkers die zich mengde in de strijd om minileningen te slijten aan de consument. Het gevolg was dat de kosten voor het afsluiten van een kleine lening behoorlijk hoog werden. Het werd haast onbetaalbaar om nog een minilening af te sluiten, hoge administratie en/of afsluitkosten en nog maar te zwijgen over de hoge rente welke er werd berekend over de minilening. Het AFM ging zich er toen mee bemoeien en stelde regels op voor de minilening aanbieders. Hierdoor is het voor de consument een heel stuk gunstiger geworden om een minilening af te sluiten.Welke minilening aanbieder in 2016 het goedkoopst?

Er zijn nog maar enkele minilening aanbieders over in 2016 en de bekendste zijn Ferratum en Cashper. Deze kredietverstrekkers opereren al langer op de financiële markt waardoor u bij deze kredietverstrekkers met een gerust hart een kleine lening kunt afsluiten. De meeste consumenten welke al eerder een minilening hebben afgesloten weten ook wel wie deze aanbieders zijn. Welke minilening aanbieder het goedkoopst is dat is moeilijk te beschrijven aangezien uw eigen situatie mede bepalend is voor de kosten. Enkele factoren welke meespelen bij het afsluiten van een minilening zijn onder andere: Heeft u een BKR registratie ? Wilt u lenen zonder loonstrook ? Hoe hoog is het bedrag wat u wilt gaan lenen met de minilening ? En tegen welke looptijd sluit u een minilening af ?

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Minilening aanbieders 2016 vergelijken

Zoals met alles wat u koopt of afsluit via het internet is het ook met het afsluiten van een minilening verstandig om eerst te gaan vergelijken. Het vergelijken van de minilening aanbieders hoeft niet zoveel tijd te kosten als u maar goed weet waar u op moet letten. Lees dus de voorwaarden van de desbetreffende kredietverstrekkers door en vraag een offerte aan bij de aanbieders waar u een goed gevoel bij heeft. Doordat u de minilening aanbieders gaat vergelijken kunt u een hoop geld besparen en u kunt lenen tegen de beste voorwaarden.
Als u in een bepaalde situatie zit dan zult u ook moeten kijken of de minilening aanbieder u geld kan lenen in deze situatie. Als u een minilening zonder loonstrook wilt afsluiten dan zult u dus op zoek moeten gaan naar een kredietverstrekker waar het mogelijk is om te lenen zonder vast dienstverband. Als u een minilening wilt afsluiten zonder BKR dan gaat u op zoek naar een kredietverstrekker die geen BKR-check uit zal voeren. Op deze manier komt u namelijk nooit voor verassingen te staan bij het afsluiten van een minilening en sluit u deze af bij de juiste minilening aanbieder.

MikeMinilening aanbieders 2016
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts