Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Minikrediet aanvragen

Minikrediet aanvragen

Wilt u een minikrediet aanvragen ? Een minikrediet is een andere benaming voor de veel besproken minilening. Een minikrediet aanvragen doet u snel online. Heeft u op korte termijn een relatief klein geldbedrag nodig ? Een minikrediet aanvragen kan dan de oplossing voor u zijn. Het kan iedereen overkomen de reparatie aan uw auto valt even duurder uit of er gaat een huishoudelijk apparaat stuk welke snel vervangen moet worden. Het komt nooit gelegen dus u denkt eraan om geld te lenen.

Minikrediet online aanvragen

Het aanvragen van een minikrediet doet u online bij één van de minilening aanbieders. Een minikrediet is een kleine lening tot een bedrag van maximaal 1000 euro. Door de soepele regelgeving omtrent het aanvragen van een minkrediet is deze manier van lenen de laatste jaren enorm populair geworden. Zeker voor mensen welke negatief staan geregistreerd bij het BKR in Tiel is het minikrediet de ideale manier om geld te lenen. Het minikrediet wordt niet voor niets ook wel “lenen zonder gedoe” of “lenen zonder papierwerk” genoemd.Lenen zonder loonstrook

Geen werk en u heeft toch dringend geld nodig ? Ook zonder werk kunt een minikrediet aanvragen. Dit wordt ook wel “lenen zonder loonstrook” genoemd. Het minikrediet is dan ook de enige leenvorm waar lenen zonder loonstrook mogelijk is. De reden is dat u met het minikrediet relatief kleine geldbedragen kunt lenen tegen een korte looptijd. De looptijden van een minikrediet variëren van 15, 30 tot 45 dagen. Ook hier is het minikrediet uniek in, er is namelijk geen één andere leenvorm waar de looptijd zo kort van is.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-AanvragenMinikrediet aanbieders

In Nederland zijn maar enkele minikrediet aanbieders en deze staan allemaal onder toezicht van het AFM. Hierdoor is het voor u als consument een stuk goedkoper en overzichtelijker om geld te lenen. Het AFM zorgt dat de minikrediet aanbieders zich aan de regels houden. Er mogen geen hoge rentes en andere bijkomende kosten meer doorberekend worden aan de klant. Dit betekent dat u op een vrij goedkope manier geld kunt lenen als u een minikrediet gaat aanvragen. Wel is het verstandig om eerst de minikrediet aanbieders te vergelijken voordat u besluit een lening aan te vragen.

MikeMinikrediet aanvragen
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts