Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Lening oversluiten

Lening oversluiten

U wilt uw bestaande lening oversluiten? Tegenwoordig kunt het oversluiten van uw lening snel online regelen. Als u met uw huidige persoonlijke lening of uw doorlopend krediet niet meer tevreden bent dan is het oversluiten van uw lening een goede oplossing. Voor bedragen van 2500 tot 7500 euro kunt u uw lening makkelijk oversluiten.

Waarom een lening oversluiten ?

Een reden om uw bestaande lening over te sluiten naar een andere kredietverstrekker kan de hoogte van de rente zijn. Kredietverstrekkers hanteren allemaal een andere rente voor dezelfde lening. Het is daarom goed ook al heeft u al een lening afgesloten om af en toe eens de kredietverstrekkers te vergelijken. Als blijkt dat u nu veel meer rente betaald dan bij een andere aanbieder en u hoeft geen boete te betalen als u overstapt naar een andere kredietverstrekker dan is het verstandig om uw lening over te sluiten.

Ook kunnen de voorwaarden van de lening welke u nu heeft lopen minder interessant zijn dan bij een andere kredietverstrekker. Daarom kunnen de voorwaarden ook een goede reden zijn de lening te oversluiten.Lening oversluiten en besparen

Doordat u uw lening gaat oversluiten kunt u een behoorlijk bedrag besparen op uw maandlast. Als u enkele procenten minder rente betaald over uw lening dan zult u begrijpen dat dit honderden euro’s bespaart op het totaal bedrag van de lening. Het is daarom ook raadzaam om in dit geval uw lening over te sluiten naar een goedkopere kredietverstrekker.

Iedere lening oversluiten ?

Iedere leenvorm kunt u oversluiten. Of het nu een persoonlijke lening is, een doorlopend krediet of zelfs een uitstaande schuld op een credit card of roodstand op uw betaalrekening. Alles kunt u oversluiten tegen een gunstigere rente of betere voorwaarden. Bij het doorlopend krediet, roodstand bij uw bank of een schuld op de creditcard is het altijd mogelijk om boetevrij af te lossen.
De persoonlijke lening is niet altijd boetevrij af te lossen. Het ligt aan de kredietverstrekker of dit mogelijk is. In de overeenkomst van de persoonlijke lening is te lezen of u een boete moet betalen als u de lening wilt oversluiten. Als u wel een boete moet betalen voor het aflossen van de lening dan mag dit maximaal 1% van het openstaande bedrag zijn. Deze kosten zijn meestal weer snel terug verdiend omdat de lagere rente bij de nieuwe kredietverstrekker u meer geld bespaart.

Acceptatie lening

Als u een lening wilt oversluiten dan zult u wel door de nieuwe kredietverstrekker geaccepteerd moeten worden. Er zal worden gekeken naar uw inkomsten en uitgaven. Ook zal er een BKR toetsing worden uitgevoerd om te kijken of u nog meer schulden heeft open staan en of u in het verleden aan uw betalingsverplichtingen heeft voldaan. Als u uw lening gaat oversluiten en geen extra geld wilt lenen dan zal u in de meeste gevallen wel geaccepteerd worden.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen
MikeLening oversluiten
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts