Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Lenen zonder papierwerk

Lenen zonder papierwerk

Als u een klein bedrag wilt lenen dan wilt u het liefst lenen zonder papierwerk. Als u een bijvoorbeeld 1000 euro wilt lenen dan wilt u niet al te veel formulieren moeten invullen. Daar is een oplossing voor… bij de minilening kunt u lenen zonder papierwerk.
Lenen zonder gedoe

Als u een minilening gaat aanvragen dan kan dit zonder al te veel administratieve rompslomp. Bij de eerste minilening aanvraag zult u wel enkele formulieren moeten invullen en terug moeten sturen naar de minilening aanbieder. U moet immers goedgekeurd worden door de kredietverstrekker. Als u een bestaande klant bent dan is dit niet meer nodig. Het is dan zelfs mogelijk om de aanvraag te doen door het sturen van een SMS. In deze Sms zet u het bedrag en de looptijd van de lening en binnen 10 minuten heeft u het geld op uw rekening. Dit wordt ook wel lenen zonder gedoe genoemd.

Voor het aanvragen van een minilening hoeft u geen lange telefoongesprekken te voeren of langs te gaan bij een bank. Bij iedere andere leenvorm zoals de persoonlijke lening of het doorlopend krediet is dit wel het geval. Doordat de minilening om relatief kleine bedragen gaat tot maximaal 1000 euro zijn de regels een heel stuk soepeler.

Snel lenen zonder papieren

Doordat er bijna geen papierwerk bij de aanvraag van de minilening komt kijken is deze manier van lenen de snelste die er is. Als u dus snel even 1000 euro wilt lenen dan is de minilening of ook wel het minikrediet daar de aangewezen leenvorm voor. Let er wel op dat u het geld op tijd kunt terug betalen. Als u namelijk te laat bent dan zult u een boete ontvangen van de minilening aanbieder.
Bij het lenen zonder papierwerk is de drempel om geld te lenen een heel stuk lager. Wees vooraf dus wel zo verstandig om een berekening te maken van de lening en wat het u uiteindelijk gaat kosten.

Geld lenen kost altijd geld.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen
MikeLenen zonder papierwerk
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts