Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Lenen voor een auto

Lenen voor een auto

Geld lenen voor het kopen van een auto

U wilt een andere auto kopen en heeft niet voldoende geld op uw rekening om dit in één keer te betalen. Als uw auto nog even mee kan dan adviseren wij om nog even verder te sparen. Maar als u echt een andere auto nodig heeft of dat op het moment de auto van uw dromen voor een heel aantrekkelijke prijs voorbij komt dan is het lenen voor een auto een optie.Geld lenen voor een auto

Als u geld wilt lenen voor een auto dan is de minilening vaak niet de juiste leenvorm om dit te doen. Tenzij u een bedrag tot maximaal 1000 euro wilt lenen maar over het algemeen zal dit niet voldoende zijn. U komt als u geld gaat lenen voor een auto in de meeste gevallen bij de persoonlijke lening uit. Deze leenvorm biedt u een bepaalde zekerheid en u kunt zelf bepalen dat de lening is afgelost terwijl de auto nog in uw bezit is. Naar ons idee is de beste autolening de persoonlijke lening, uw heeft een vaste rente, vaste looptijd en u kunt tussentijds geen extra geld opnemen.

Minilening voor auto

U kunt wel een minilening afsluiten voor uw auto maar dat is dan als u een dure reparatie moet betalen. Als uw auto bij de garage staat en de rekening valt duurder uit dan dat u vooraf had verwacht dan kunt u een minilening afsluiten. U heeft dan tijdelijk even extra geld om de rekening van de garage te betalen. Doordat de looptijd van een minilening vrij kort is namelijk tussen de 15 en 45 dagen moet u het geleende geld ook weer redelijk snel terug betalen. Dus als het einde van de maand nog niet in zicht is en u wilt 500 euro lenen dan is de minilening de aangewezen leenvorm voor u.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Doorlopend krediet voor een auto

Als u een doorlopend krediet zou afsluiten voor het kopen van een auto dan loopt u het risico dat u nog aan het afbetalen bent terwijl u de auto al niet meer in uw bezit heeft. Bij een doorlopend krediet staan de rente en de looptijd namelijk niet vast. Het is met het doorlopend krediet ook mogelijk om tussentijds extra geld op te nemen.
U zult begrijpen dat als u extra geld opneemt de looptijd van het doorlopend krediet hiermee zal worden verlengd. Aan de andere kant is het voordeel van het doorlopend krediet dat u extra kunt aflossen dus als u eens wat extra geld heeft kunt u dit storten. Een ander voordeel van het doorlopend krediet is dat u boetevrij kunt overstappen. Ziet u een kredietverstrekker met een lagere rente dan stapt u over zodat u bespaart op uw maandlasten.

MikeLenen voor een auto
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts