Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Lenen voor de feestdagen

Lenen voor de feestdagen

Geld lenen voor de kerstdagen

Lenen voor de feestdagen? De dure decembermaand staat weer voor de deur en hier wilt u natuurlijk ook van genieten. Leuke cadeautjes, lekker eten en mooie kleding. Allemaal dingen die de decembermaand helemaal compleet maken, maar u begrijpt dat dit allemaal geld kost. Voor veel mensen is deze dure decembermaand niets anders dan een andere maand omdat de financiële middelen er niet zijn. Lenen voor de feestdagen is vaak waar men dan aan denkt.Lenen voor de kerstdagen

U kunt het zich misschien niet voorstellen maar er zijn ieder jaar heel veel mensen die voor de kerstdagen een lening afsluiten. Net zoals er veel mensen geld lenen voor een vakantie. Het gaat bij een dergelijke lening niet om duizenden euro’s maar men sluit een minilening af. Bijvoorbeeld om een bedrag van 100 euro, 300 euro, 500 euro of 1500 euro te lenen. De reden om geld te lenen voor de feestdagen is dat men ook wel even wat leuks wil doen met de kerst.

Looptijd

Als u ook besluit te lenen voor de feestdagen dan moet u zich wel realiseren dat de looptijd van een minilening vrij kort is. Hoe lager het bedrag hoe korter de looptijd zal zijn. Als u dus 300 euro wilt lenen dan is de kans groot dat u dit al na 15 dagen moet terugbetalen. Als u 1500 euro gaat lenen dan is de looptijd ruim 60 dagen. Bedenk dus van te voren of u wel in staat bent om na die gezellige feestdagen het geld terug te betalen.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Snel geld lenen voor de feestdagen

De meeste mensen besluiten ook op het laatste moment pas geld te lenen voor de feestdagen. Eigenlijk best vreemd aangezien u natuurlijk al ver van te voren weet dat de feestdagen er weer aan komen. U zou dus ook geld opzij kunnen zetten om zo gezellige feestdagen te beleven zonder geld te lenen. Als u besluit om toch geld te lenen voor de feestdagen dan is de minilening wel de enige lening welke u hiervoor kunt afsluiten. En mocht u echt snel geld willen lenen dan kunt u de lening zelfs per SMS aanvragen. Dit kan overigens alleen als u een bestaande klant bent van de minilening aanbieder. U heeft het geld op werkdagen dan al vaak met 10 minuten op uw rekening staan.
Ondanks dat de decembermaand een dure maand is zult u altijd goed moeten overwegen of het verstandig is om geld te lenen voor de feestdagen. Wij wensen u fijne feestdagen en als u geld gaat lenen doe dit dan verstandig!

MikeLenen voor de feestdagen
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts