Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Lenen om schulden af te betalen

Lenen om schulden af te betalen

We komen het de laatste tijd steeds vaker tegen… mensen lenen geld om schulden af te betalen. U zult maar een aanmaning ontvangen en waar haalt u zo snel geld vandaan? Met de minilening leent u geld (vaak een klein bedrag) en vandaag staat het al op uw rekening. Of het verstandig is dat vragen wij ons af. U kunt wel geld lenen om schulden af te betalen maar dan moet u het wel verantwoord doen. Leen alleen geld om schulden af te betalen als u weet dat u het na de looptijd weer kunt terug betalen.
Lenen voor schulden zonder documenten

Voor de meeste mensen die geld willen lenen om schulden af te betalen is de snelheid waarmee het geld op hun rekening gestort wordt erg belangrijk. Dit is één van de redenen waarom veel mensen met schulden een minilening afsluiten. Een minilening kunt u online aanvragen en u kunt geld lenen zonder gedoe. Over het algemeen gaat het om relatief kleine bedragen die snel geleend worden. Een alternatief is vaak ook het lenen van geld bij familie of vrienden.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Looptijd minilening

We gaven al aan dat als u geld gaat lenen om schulden mee af te lossen dat u wel de looptijd van de aangevraagde minilening in de gaten moet houden. Doet u dit niet dan vult u het ene gat met het andere, met als gevolg dat u een boete ontvangt van de minilening aanbieder. Hier zal niemand blij van worden dus wij adviseren dan ook om op de looptijd te letten. De looptijden van de minileningen kunt u nalezen op de website van de desbetreffende kredietverstrekker.

Voor kleine bedragen zult u een kortere looptijd krijgen dan voor een bedrag van 1000 euro. U moet er rekening mee houden dat de looptijden variëren van 15 tot 45 dagen.Vergelijken minilening aanbieders

Als u gaat lenen dan kunt u veel geld besparen door eerst de verschillende kredietverstrekkers te vergelijken. Let hier op de rente, de bijkomende kosten en op de voorwaarden van de minilening. U zult zien als u even wat extra tijd steekt in het aanvragen van een minilening u aardig wat geld kunt besparen. Dit zult u vooral bij de eerste keer moeten doen als u een minilening gaat afsluiten, mocht u later nog eens een minilening afsluiten dan kent u de voorwaarden van de desbetreffende kredietverstrekker. In dat geval is het afsluiten ook veel sneller gebeurd, u kunt door één SMS te sturen al een minilening aanvragen.

MikeLenen om schulden af te betalen
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts