Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Lenen met uitkering

Lenen met uitkering

Kunt u geld lenen met een uitkering?

geld lenen met uitkeringWilt u lenen met een uitkering? We hoeven u waarschijnlijk niet te vertellen dat geld lenen met een uitkering niet zo verstandig is maar soms is de situatie nu eenmaal niet anders. Als u een uitkering ontvangt zal u vaker last hebben van een saldodipje waardoor wat extra financiële ruimte u wat meer lucht kan geven. Veel mensen denken dat je niet kunt lenen met een uitkering maar tegenwoordig is lenen met een uitkering wel degelijk mogelijk. Lenen met een uitkering wordt ook “lenen zonder loonstrook” genoemd. Het is zelfs mogelijk om met een bijstandsuitkering geld te lenen.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Lenen met uitkering

Als u moet leven van een uitkering dan zult u vaak geen extra geld overhouden voor onvoorziene uitgaven. Dus mocht de wasmachine ermee uitscheiden of de auto moet naar de garage dan heeft u vaak geen geld om deze kosten op te vangen. Het aanvragen van een lening is dan ondanks de uitkering een aangename oplossing. U moet zich realiseren dat u in de daarop volgende periode wel de broekriem strakker moet aanhalen. Buiten de normale kosten die vaak al moeilijk zijn op te brengen met een uitkering zult u ook de lening moeten terugbetalen. Maar u kunt dus lenen met een AOW uitkering, een Wajong-uitkering, een bijstandsuitkering of een WW uitkering.Met spoed geld lenen

Als u wilt lenen met een uitkering dan zult u in de meeste gevallen het geld zo snel mogelijk op uw rekening willen hebben. Dit kan als u een minilening zou aanvragen.
U ontvangt het geld dezelfde dag nog op uw rekening als u de lening aan zou vragen. Heeft u al vaker een minilening aangevraagd dan zult u het geld al binnen 10 minuten op de rekening hebben staan.

De minilening is overigens ook de enige leenvorm waar u geld mee kunt lenen met een uitkering. De reden is dat de bedragen welke u kunt lenen met een minilening maximaal 1000 euro zijn. U kunt bedragen vanaf 100 euro tot 1000 euro lenen. Het ligt aan de hoogte van het bedrag hoelang de looptijd van deze lening is. De looptijd voor een kleine lening is 15 dagen, bij een middelgrote minilening zal de looptijd 30 dagen zijn en voor de hogere bedragen geldt een looptijd van 45 dagen.

Lenen met uitkering zonder BKR

Of lenen met een uitkering al niet genoeg is, kunt u ook nog lenen zonder BKR toetsing. Zoals we er altijd wel bij zeggen, u moet zelf goed kijken of het voor u wel verstandig is om te lenen zonder BKR en met een uitkering. Als u weet dat u het geleende geld weer kunt terug betalen zodra u uw uitkering ontvangt zonder daardoor in de problemen te komen dan moet het voor u geen probleem zijn. Mocht u dus ooit een keer een financiële misstap hebben begaan en daardoor een negatieve BKR codering achter uw naam hebben staan dan kunt u ondanks dit toch geld lenen.Voorkom lenen met uitkering

Het beste is om geen geld te lenen met een uitkering. Maar we weten ook dat het niet altijd makkelijk is. U zou beter als dit zou kunnen iedere maand wat geld opzij kunnen zetten, zo voorkomt u dat u als u financieel krap zit een lening moet aanvragen.

Zoals u weet kost lenen altijd geld, let hier extra op als u gaat lenen met een uitkering.

Ferratum
€100,- tot €1500,-
Nederlands adres
Tussen 21 - 69 jaar
Loon (n) > € 1000,-
Vast inkomen
Saldodipje
€100,- tot €1500,-
Online aanvragen
Snel geld op rekening
Privacy en discretie
 
MikeLenen met uitkering
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts