Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Lenen met een bijstandsuitkering

Lenen met een bijstandsuitkering

Kan ik met een bijstandsuitkering geld lenen?
Lenen met een bijstandsuitkering is niet verstandig laten we daar eerlijk over zijn. Als u moet leven van een bijstandsuitkering dan weet u dat u ieder dubbeltje om moet draaien. Leven van een bijstandsuitkering is leven op een bestaansminimum. Als er dan onverwachts iets gebeurt waar kosten mee gemoeid zijn dan heeft u een probleem. Veel mensen zullen meteen geld willen lenen maar vragen zich gelijk af, is lenen met een uitkering wel mogelijk? Ja u kunt geld lenen met een bijstandsuitkering, ook met een Wajong-uitkering kunt u lenen.Welke lening aanvragen met een bijstandsuitkering?

Als u een bijstandsuitkering ontvangt dan zult u geen persoonlijke lening of een doorlopend krediet kunnen aanvragen. Het is voor de kredietverstrekker namelijk een te groot risico. De kans dat u met een bijstandsuitkering niet of niet op tijd uw lening kunt terugbetalen is namelijk groot. Bovendien komen er nog extra kosten bovenop de lening zoals de rente en mogelijk wat afsluitkosten. Het aanvragen van een lening zal dus drukken op uw maandbudget.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Minilening

Als u wilt lenen met een bijstandsuitkering dan kunt u een minilening aanvragen. Het aanvragen van een minilening doet u online bij één van de aanbieders op deze pagina. Deze staan onder toezicht van het AFM zodat u weet dat u geen woekerrente of andere verborgen kosten zult betalen over uw lening. Het is allemaal al vervelend genoeg dat u geld moet lenen met een bijstandsuitkering. U kunt dus met een bijstandsuitkering maximaal 1000 euro lenen aangezien de minilening aanbieder geen hogere bedragen uitkeert. U kunt ook lenen met een AOW uitkering mocht u deze ontvangen.

Spoed lenen met een bijstandsuitkering

Als u geld gaat lenen met een bijstandsuitkering dan zult u het geld meestal met spoed nodig hebben. U leent immers niet voor de lol. Een reden waarom mensen met een bijstandsuitkering toch geld gaan lenen is vaak dat ze voor onvoorziene uitgaven zijn komen te staan. De aanvraag van een minilening doet u simpel en snel online en zodra uw aanvraag is goedgekeurd zult u het geld dezelfde dag of zelfs al met 10 minuten op uw rekening hebben staan.Lenen zonder gedoe

Mogelijk wist u niet dat u kunt lenen met een uitkering maar leen wel met uw verstand. Bij de aanvraag van een minilening zal er wel gevraagd worden of u iemand heeft die borg voor u wil staan. Dit om het risico voor de kredietverstrekker tot een minimum te beperken. Als u liever geen bekende borg wil laten staan dan kunt u dit bij de minilening aanbieder zelf regelen. Verder zal de kredietverstrekker niet al te moeilijk doen, de minilening wordt ook wel lenen zonder gedoe genoemd en dit heeft alles te maken met de soepele aanvraag van deze lening. Geen lange telefoongesprekken of papierwerk maar u vraagt de minilening snel en simpel online aan. Ook met een bijstandsuitkering.

Geld lenen kost altijd geld dus leen met uw verstand.

Ferratum
€100,- tot €1500,-
Nederlands adres
Tussen 21 - 69 jaar
Loon (n) > € 1000,-
Vast inkomen
Saldodipje
€100,- tot €1500,-
Online aanvragen
Snel geld op rekening
Privacy en discretie
 
MikeLenen met een bijstandsuitkering
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts