Minilening

Een minilening aanvragen ? Minilening zonder loonstrook en BKR

Lenen met een AOW uitkering

Lenen met een AOW uitkering

Kan ik geld lenen met een AOW uitkering?

Als u de leeftijd van 67 jaar heeft bereikt dan ontvangt u een AOW uitkering. Buiten de AOW uitkering zult u waarschijnlijk nog een pensioen hebben opgebouwd. En misschien ontvangt u ook nog een toeslag op uw AOW uitkering, deze toeslag is helemaal afhankelijk van het inkomen van uw partner. Mocht u een partner hebben en deze heeft geen inkomen dan zult u de maximale toeslag bovenop uw AOW uitkering ontvangen. Krijgt u geen toeslag en geen aanvullend pensioen dan zult u ook iedere maand de eindjes aan elkaar moeten knopen. Mocht u in dat geval voor onverwachte uitgaven komen te staan dan is het aanvragen van een lening mogelijk een oplossing. Kan ik lenen met een AOW uitkering zult u zich afvragen? Ja tegenwoordig kunt u geld lenen met een AOW uitkering. U kunt zelfs lenen met een bijstandsuitkering.Lenen met AOW uitkering zonder BKR

Lenen met een AOW uitkering zonder een BKR toetsing kan als u een minilening aanvraagt. Een minilening ook wel flits of SMS lening genoemd is een lening bedoeld voor bedragen onder de 1000 euro. Bij de aanvraag zal er in de meeste gevallen geen BKR toetsing plaats vinden. U kunt in dat geval dus lenen met een AOW uitkering zonder BKR. De looptijden van een dergelijke lening zijn wel kort dus houdt hier rekening mee als u gebruikt maakt van deze leenvorm.

AanbiederMinimaalMaximaal
Ferratum€100,-€1500,-Aanvragen
Saldodipje.nl€100,-€1500,-Aanvragen

Vandaag nog geld op uw rekening

Doordat u met een minilening aanvraag geen papieren hoeft in te vullen en lange telefoon gesprekken hoeft te voeren is de aanvraag snel te regelen. Als uw aanvraag wordt goedgekeurd dan heeft u het geld dezelfde dag nog op uw rekening staan. Op deze manier is lenen met een uitkering snel te regelen.

Minilening met AOW uitkering

Doordat u met een AOW uitkering mogelijk geen lening kunt aanvragen met een lange looptijd is de minilening vaak de enige optie voor u. De looptijd van een minilening is hooguit 45 dagen bij een maximale lening van 1000 euro. Voor een lager bedrag is de looptijd ook minder. Een persoonlijke lening met een AOW uitkering aanvragen zal in de meeste gevallen niet kunnen. De kredietverstrekker gaat nu eenmaal voor zekerheid. Deze wil er zeker van zijn dat het uitgeleende geld ook weer kan worden terug betaald en dit is helemaal afhankelijk van uw inkomen.Waar geld voor lenen?

U kunt met een AOW uitkering dus geld lenen maar waar lenen de meeste mensen geld voor als ze een uitkering ontvangen? Dit is heel verschillend, de minilening wordt doorgaans aangevraagd voor spoed betalingen of om achterstallige rekeningen mee te betalen. Ook zijn er mensen die er hun vakantie mee aanbetalen of gewoon even wat meer financiële ruimte wensen.

Waar u het geld ook voor leent, leen altijd met uw verstand. Geld lenen kost nu eenmaal geld.

MikeLenen met een AOW uitkering
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/minidirekt/domains/minileningdirekt.nl/public_html/wp-content/themes/minileningdirekt/partials/shortcodes/social/social-links.php on line 16
Share this post

Join the conversation

Related Posts